Zima prozradil detaily svatby: Za svědka mu půjde známý herec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zima prozradil detaily svatby: Za svědka mu půjde známý herec

Karel Zima
Karel Zima (Blesk TV Magazín, archiv)

Druhou svatbu už má Karel Zima (50) naplánovanou do posledního detailu. Za svědka mu půjde kamarád, herec Jarmil Škvrna (53) známý z Okresního přeboru.

Karel Zima se minulé jaro zasnoubil a rok se s rokem sešel a praští do toho. Sice kvůli počasí a covidu veselku s přítelkyní Lucií Kumbárovou (30) posunuli až na léto, o to víc si to ale užijí.

Karel Zima se setkal s mužem, jemuž věnoval ledvinu! Dnes v 7 pádech!

Video se připravuje ...

„Už to máme celé vymyšlené, nachystané, kdyby na to přišlo, může být svatba už zítra. Oproti mé první svatbě, která byla rodinná, tady to bude velké. Plánujeme přes sto lidí, kapely, radost až do rána. Budou tam prima lidi,“ těší se herec, kterému za svědka půjde kolega, kamarád a spoluautor zásnubního prstenu ze dřeva Jarmil Škvrna. V divadelní hře Půjdeš mi za svědka? si ale role prohodí. Jarmil Škvrna je ženich a starého dobrého kamaráda Karla Zimu si pozve domů a požádá ho, aby mu šel za svědka.

"Necháváme tomu volný průběh," seriálový herec chce v padesáti dítě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.