Zpěvák Milan Drobný (77) šel pod kudlu: Koleno má jako zip! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Zpěvák Milan Drobný (77) šel pod kudlu: Koleno má jako zip!

Milan Drobný prodělal mnoho operací.
Milan Drobný prodělal mnoho operací. (archiv Blesku)

Kvůli artróze kolena prodělal už loni artroskopický zákrok, avšak potíže zůstaly. Před týdnem se proto Milan Drobný (77) svěřil do rukou profesora Skály, který mu zničený kloub vyměnil. Zpěvákovo koleno teď vypadá jako zip.

Pod kudlu ho dohnaly ukrutné bolesti. Každý krok byl pro něho utrpením. Vzhledem k svému věku měl ale také strach z narkózy, proto zpěvák před nástupem na operaci svolal své děti na společný oběd. „Nikdy nevíte, jak to dopadne. Tak jsme poseděli se staršími potomky Míšou a Honzou,“ řekl deníku Aha! Drobný s tím, že nejmladší syn Milan nemohl přijít.

Černé myšlenky

„Kvůli omikronu za mnou ani nemohla přijít manželka Dana,“ posteskl si Milan. Své ženě dokonce před nástupem do nemocnice pro jistotu nechal doma na stole pořadí skladeb na pohřeb, aby věděla, co mu dát zahrát, kdyby něco neklaplo. „Jsem v tomto tak trochu srab,“ přiznal zpěvák.

Milan Drobný o neúspěšném hubnutí: Chci sundat osm kilo!

Video se připravuje ...

Už cvičí

Naštěstí operace dopadla víc než dobře. „Už rehabilituji,“ vzkázal z vinohradské nemocnice Drobný. Konečně bez nekonečných bolestí. „Jsem moc vděčný panu profesorovi Skálovi,“ děkoval zpěvák.

Chybí mu zpívání

Zpěvák dokonce předtočil pro rádio Sever několik dílů svého seriálu Retro. A už se těší na květen, kdy by se rád vrátil na pódia. „Hudba a diváci člověka skutečně pozvednou. Moc mi to chybělo,“ svěřil Aha! Drobný.

Milan Drobný na premiéře filmu Karel: Před jeho skonem došlo k usmíření!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.