Vdova po Hefnerovi: Zmenšila si prsa, přišla o tisíce fanoušků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vdova po Hefnerovi: Zmenšila si prsa, přišla o tisíce fanoušků

Crystal Hefnerová.
Crystal Hefnerová. (Instagram: crystalhefner)

Chtěla se dát na lepší cestu, žít skromně, nebýt jenom bezduchým zajíčkem Playboye. Ale nemá to jednoduché. Krásná a slavná Crystal (35), vdova po Hughu Hefnerovi (†91), si v prosinci roku 2020 nechala odstranit prsní implantáty a všechno falešné, co podle ní hyzdilo její tělo. A narazila...

Vzápětí totiž ztratila tisíce fanoušků a dále o své přívržence přichází. „Už je mi jasné, že sledovanost mého Instagramu vzrostla jen v důsledku toho, že jsem začala zveřejňovat provokativní snímky z mého období v časopisu Playboy,“ musela si přiznat oslnivá blondýnka ze San Diega, která nyní vyznává heslo: Skromnost je to, co mě posiluje.

Mahulena Bočanová (54) vytáhla fotky z Playboye: Sexy poklad z antikvariátu!

Video se připravuje ...

Nyní smutně sleduje, jak po smazání staré fotky a zveřejňování banálních snímků s běžným obsahem, například z cestování, její příznivci dál houfně mizí. Zatím ovšem nemusí být zase tak smutná, stále má na Instagramu více než tři miliony sledujících. A to by mnohé celebrity považovaly za jackpot.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.