Bohdalovou přemaloval Ringo Čech: Přidělal jí obrovská prsa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bohdalovou přemaloval Ringo Čech: Přidělal jí obrovská prsa

Ringo se vyřádil, Bohdalce se obraz líbil.
Ringo se vyřádil, Bohdalce se obraz líbil. (Foto ČT)

Když jí bylo 80 let, František Ringo Čech (78) největší české herečce věnoval svůj nejslavnější obraz Zvířátka obdivují p*ču. K 90. narozeninám věnoval teď umělec Jiřině Bohdalové také obraz. Sedí na něm na trůnu místo Jiříka z Poděbrad.

A Ringo toto svoje poslední dílo věnoval Bohdalce při natáčení silvestrovského Největšího flámu s Jiřinou Bohdalovou. „Když mi řekli, že i já budu Jiřce v této show gratulovat, na to, abych nový obraz stihl do natáčení, už nebyl čas. Tak jsem se rozhodl, že přemaluju Jiříka z Poděbrad, že z něho udělám prostě Jiřku,“ vysvětloval Aha! Ringo. Králi Jiříkovi tedy přemaloval vousy, udělal mu velká prsa a upravil roucho tak, aby bylo vhodné pro Bohdalovou.

Jiřina Bohdalová: Při čtení mě bolí nohy!

Video se připravuje ...

„Jiřku jsem ale nechal sedět na trůně, protože si to jako Jiřík zaslouží,“ komentoval František. Při předávání obrazu potom oslavenkyni sdělil, že podle rozboru má geny Elišky Přemyslovny a že na Hradě už plně respektují její restituční nároky. „S tím, že prozatím jí tam Ivanka Zemanová dala k dispozici 2 plus 1 s lodžií,“ usmívá se Ringo Čech, který se s Bohdalovou kamarádí dlouhých šedesát let. „To byla tak krásná holka, že jsme ji všichni chtěli. A když ji potom sbalil Radek Brzobohatej, tak jsme mu ji tuze záviděli,“ zavzpomínal Ringo, podle kterého máme v současné době žijící velikány pouze dva, a to Jiřinu a Jiřího Suchého (95). „Ať mi všichni prominou, ale až tohle ztratíme, tak budeme mít holou p*del,“ neváhal prohlásit Ringo.

Autor knížky o Bohdalové Petr Macek: Její upřímnost je osvěžující

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.