Ringo Čech v ohrožení života! Rychlý převoz do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ringo Čech v ohrožení života! Rychlý převoz do nemocnice!

František Ringo Čech na snímku z 10. srpna 2017
František Ringo Čech na snímku z 10. srpna 2017 (ČTK)

Zpěvák, skladatel i komik s osobitým humorem, František Ringo Čech, je v nemocnici. Jeho stav může být i vážný. Převezen byl totiž podle vyjádření syna s mozkovou příhodou, vše znovu nasvědčuje prodělané mrtvcici. 

Nebylo to přitom poprvé. Jednu mozkovou příhodu prodělal Ringo už v minulosti, zhruba zři roky nazpět. Tenkrát měl kliku, že byl v Rakousku, kde dostal okamžitou a kvalitní péči.

František Ringo Čech: Když dá žena signál k sexu, rád se toho chopím!

Video se připravuje ...

„Já jsem měl štěstí, že mě to kleplo v Rakousku! Takže mně odvezli do nemocnice kardinála Schwarzenberka a přišla za mnou dcera se synem. Já ale myslel, že přišla maminka s tatínkem! Prostě, než se dá ta hlava dohromady ...  Nakonec se ale všichni divili, že jsem se z toho takhle vylízal,“ mluvil o prodělané nemoci ve Všechnopárty Karla Šípa

Jaký je jeho aktuální stav, nikdo neví, syn Františka Ringo Čecha Blesku pouze potvrdil přesun do nemocnice dnes ve večerních hodinách. Jaké části těla příhoda postihla, či zda je všestranný umělec vůbec při vědomí, ale blíže neobjasnil. 

Prostor X: Rozhovor s Františkem Ringo Čechem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.