Tenistka Navrátilová paroháčem? Manželka se už cicmá s jinou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tenistka Navrátilová paroháčem? Manželka se už cicmá s jinou

Julia Lemigovová s manželkou Martinou.
Julia Lemigovová s manželkou Martinou. (Foto: Profimedia.cz, Instagram, ara)

Manželka tenisové legendy Martiny Navrátilové (65) má zřejmě doma co vysvětlovat! Před zraky diváků totiž vášnivě líbá jinou ženu!

Ani miss Sovětského svazu z roku 1990 neodolala účasti v populární americké reality show Paničky z Miami, kde je obvykle postaráno nejen o zábavu, ale i o pořádné drama! A Ruska Julia Lemigovová (49) si evidentně řekla, že když jde o show, musí být pořádná. V oblíbeném pořadu, který nechává diváky nahlédnout do luxusního života bohatých žen, jde o první ženu ze stejnopohlavního manželství, což změnilo i celkovou dynamiku reality show.

Proslov Krejčíkové, který dostal Navrátilovou: Díky za statečnost a naši svobodu!

Video se připravuje ...

Jak informoval Blesk, Julia si účast přebrala tak trochu po svém, a zatímco v předchozích letech se jednalo o reality show, kde bylo hlavním zdrojem zábavy společné handrkování, v nadcházející řadě nebude nouze o žhavé momenty! Nejprve Julia překvapila spoluúčastnice svou životní partnerkou: „Tohle je moje manželka Martina,“ pochlubila se bývalá misska.

V zápětí se však postarala o to, že nová řada reality show dozajista přitáhne k obrazovkám spoustu diváků. Ve zveřejněných ukázkách totiž se svými novými kamarádkami flirtuje, a dokonce dojde i na žhavé polibky, a to včetně kousání do jazyka! V další ukázce pak bedlivě pozoruje striptýz. Julia tak na účast v soutěži zřejmě nebude vzpomínat ve zlém.

Navrátilová a její ženy: Zlatokopky a konečně i láska!

Video se připravuje ...

„Mám spoustu nových zážitků, prožitých dobrodružství, ale hlavně to bylo hodně srandy! A také pořádné drama…“ přiznala manželka Martiny Navrátilové, jak uvedl Blesk. Zda bude mít po odvysílání pořadu stejný názor i tenisová legenda, je zatím velkou neznámou…



Přečtěte si
AHel
3. 1. 2023 • 09:22

Svět se zbláznil, z nudy nevědí, co by dělaly, svět se řítí do záhuby...hnus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.