Laurinová a Švandová: Velké setkání po 8 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Laurinová a Švandová: Velké setkání po 8 letech

Sabina Laurinová a Jana Švandová spolu rády natáčejí.
Sabina Laurinová a Jana Švandová spolu rády natáčejí. (Foto FTV Prima)

Už jsou zase příbuzné! Ve slovenském sitcomu Drahá tchyně představovaly Sabina Laurinová (49) s Janou Švandovou (74) dceru a matku. Po osmi letech se setkávají před kamerou v novém primáckém seriálu ZOO, který nahradí Slunečnou. „Tentokrát jsme pro změnu snacha a tchyně,“ prozrazuje Švandová.

Navázaly v práci tam, kde v roce 2013 skončily. „Musely jsme se smát, že jsme si něčím podobné. Točíme a já si najednou uvědomím, že máme se Sábou stejný postoj, stejná gesta,“ usmívá se Švandová.

Jako pravá máma

„S Janou se známe mnoho let. Vystupovaly jsme spolu dokonce v představení Tango, kde mi hrála maminku. Pak teprve přišla Drahá tchyně,“ vzpomíná Laurinová. „Jsem za to ráda, protože mi v lecčem připomíná moji maminku. Je vtipná, má krásný smysl pro humor a je dobrá parťačka,“ velebí kolegyni herečka.

Jana Švandová šla s pravdou ven. Proč si nepůjčuji šaty, jako všechny kolegyně!

Video se připravuje ...

Synáček v kleštích

V rodinném seriálu ZOO, který startuje na Primě 13. ledna ve 20.15 hod., se jmenují Alice a Sidonie. „V zoologické máme spolu hezký vztah. Jsme takové dva pilíře, které tu rodinu drží. Synáček je trošku v jejich kleštích, možná i pod tlakem. Je dobře vychovaný, má matku rád, svoji ženu má taky rád, ale ještě raději ve svém věku z toho domu utíká do klidu. Tedy do firmy,“ prozrazuje něco z děje Švandová.

Všichni jsme Sidonie

Sidonie, která má svátek 23. června, je rodinné jméno. Byla jí už babička, jmenuje se tak maminka v podání Sabiny Laurinové a Sidonie je i dcera, kterou představuje Michaela Pecháčková. (17).

Sabina Laurinová mlží o novém chlapovi? Do třetice by to už mělo klapnout

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
30. 12. 2021 • 06:58

Švandová s velkou pusou nemít uši směje se kolem celé hlavy.Neumi nic protekční Fagan od plechového kabátu ,vojaka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.