Patrasová o ráně pěstí Gelemové: Strach že přijde o dům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Patrasová o ráně pěstí Gelemové: Strach že přijde o dům

Felix Slováček, Dáda Patrasová, Lucie Gelemová
Felix Slováček, Dáda Patrasová, Lucie Gelemová (archiv Blesk)

Telenovala o Slováčkovi, Patrasové a Gelemové má dramatické pokračování! Felixova bývalka si najala právníka kvůli strachu z jeho údajně nevypočitatelného chování a Dáda s muzikantem opět vrkají jako za mlada. A královna dětských srdcí přitom pálí sakra ostrou municí!

„Člověk se musí naučit to nevnímat. Na ty urážky, osočování, co jsem a co nejsem, se reagovat nedá. To bych skutečně musela dát k soudu, nebo jí dát pěstí. To bych ale prosoudila barák, ona je tak šikovná, že by se toho chopila okamžitě," šokuje Dagmar Patrasová (65) a pro ŽivotvČesku.cz za manžela směrem k výtvarnici Lucii Gelemové (38) vypálila: „Felix tvrdí, že mezi nimi spadla gilotina a nechce ji ani vidět, ani slyšet." 

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...

Brzobohatý s novou ženou! A Felix otočil, s Dádou žít nebude

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoneman003
30. 12. 2021 • 22:35

Smiešne je na tom to, keď s tým ten dedo neráta. Hádam si myslíte, že žena, čo može byť vekovo jeho dcéra, si len tak bez príčiny začne so starým nepekným dedom ? A o láske tu nemože byť reč, a to ani pri jednom z nich.
Je to obojstranná dohoda a každý sa z nej snaží vyťažiť, čo sa dá.
Pre bežných ľudí je to smiešne, pretože nemajú také niečo za potrebné robiť vo svojom živote.
Robia to bohatí starci, alebo bohaté staré ženy, ktorí sa tak chcú kúpiť niečo, čo skutočne už nikdy nekúpia.
A keď im to nevychádza, tak strácajú nervy a na to sa potom bežní ĺudia bavia. Urobia totiž zo seba hlupákov bez dostojnosti a verejne sa vyfarbí ich charakter.
Vzhľadom na to, že sa robíte taká múdra je divné, že tieto základné veci nechápete.

-bello-
30. 12. 2021 • 13:43

aveneta
--------

Co je to za moudro , že pro běžné lidi je úsměvné, když si muž nabalí ště-ku a ta jde po rodinném majetku ?
Mám to chápat tak, že Vy, jako "běžný lid " nemáte naspořeno, nemáte vlastní bydlení , nemáte kariéru, nemáte dědice, tedy nemáte co ztratit?
Na vás se asi hodí :
2xměř, jednou řekni !

-bello-
30. 12. 2021 • 13:39

mika
------
blbost! Slováček utekl od první ženy a byl volný.To, že to ona líčí jinak je její pojetí, jak hodit na Patrasovou to, že Slováček od ní zdrhnul.Slováček si odskakoval k jiným celý život.A dělal to i Patrasové.

-bello-
30. 12. 2021 • 13:30

zuzakirsch
------
pohlednou se lehce stala až oblékáním a péčí odborníků.Pokud si kdo pamatuje, pak byla asi tak, že na Václaváku se za ní nikdo neohlídnul.Nohy má beztvaré sloní, očka pichlavá a nebýt skvostných obleků, masáží a nití, je to jen ta pomocná zamračená síla.
Blbá je, ale jinak.Vědomosti nemá, ale jak si pomoct ke štěstí , byť přes dědu Slováčka ví. To, že vyčkávala 7 let u erotických pomůckách , stařeckého nedoslýchání, pomalého pajdání a v pachu starého těla je její vizitka. Ostatně všech, které na to šly přes dědy.

-bello-
30. 12. 2021 • 13:22

amej
------
ono záleží na tom, z jaké "úrovně " jste vzešla Vy !
Např. pro mě je pomocná síla z lékárny - L. Gelemová , která se přes starce a jeho postavení vyšplhala do VIP , kdy ona sama bez stálé pracovní kariéry , jen jako přívažek je low cost level .
Patrasovou svými trapnými malůvkami dehonestovala na každém kroku, jak bojovala o rozvod a majetek Slováčka, který notabene větším poměrem výdělků zhodnocovala celý život Patrasová, která se práci nevyhýbala a vydělávala víc, než Slováček.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.