Tohle Ivanu položí! Gott balil známou herečku za jejími zády | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle Ivanu položí! Gott balil známou herečku za jejími zády

Tohla informace Ivanu určitě nepotěší!
Tohla informace Ivanu určitě nepotěší! (CNC_Martin Hykl, David Kundrát)

Legendární zpěvák se údajně dvořil Veronice Žilkové v době, když už chodil s pozdější manželkou Ivankou! Populární herečka to alespoň tvrdí ve vzpomínkové knize s názvem Dělte dvěma!

Karel Gott se mě snažil sbalit na charitu. V té době začínal chodit s Ivankou a já jsem v té době spolupořádala a moderovala plesy vozíčkářů, na které bylo velmi těžké sehnat sponzory. A tak jsme s Jirkou Hudlerem (hokejista a bývalý partner její dcery Agáty – pozn. red.) vymysleli, že budeme dražit podepsané kravaty slavných. Měla jsem kravaty od všech hokejistů, sportovních komentátorů a podobně, ale chyběl mi zlatý hřeb. A tím měla být kravata Karla Gotta,“ vzpomíná Veronika Žilková v knize podle webu Cnn.iprima.cz.

Kniha Veronika Žilková: Dělte dvěma

„Malinko mě polilo horko. Vešla jsem, Karel natáhl ruku a za mými zády se ozvalo cvak, cvak. Zamkl. Zrudla jsem a řekla: ‚Mistře, ta kravata tu cenu nemá.‘ Pravděpodobně jsem ho pobavila, ještě chvilku mě lákal na šampaňské a pak že musí najít etuji na tu kravatu. Nejdřív jsem nevěděla, co to je, ale pak jsem si odvodila, že to bude krabička. Nakonec mi tu kravatu podepsal, předal, odemkl dveře a trval na tom, že mě půjde vyprovodit k autu," odtajnila detaily schůzky v Mistrově vile paní Veronika. A jak to dopadlo?

Dokument o Gottovi děsí přátele. A Křížková bez manžela a vážně nemocná

Video se připravuje ...

„Vzpomínám si, jak se opřel o auto, za ním svítila Bertramka, a řekl: ‚Veroniko, možná že ne dnes, ale jednou se kamínek na tom vašem pevném domácím krbu může pohnout a pak...‘ Nechal konec věty takhle ve třech tečkách a odešel,“ vylíčila Žilková. Tomu, co právě prožila, nemohla uvěřit. „Sedla jsem si úplně zkoprněle do auta a začala ječet: ‚Ty vole, mě balil Karel Gott!‘ Kravatu jsme večer vydražili, a on tak přispěl na dobrou věc. Ale stále trvám na tom, že tu cenu, kterou za ni chtěl, neměla,“ stojí si dodnes za svým herečka.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.