5 let po smrti George Michaela (†53): Boj o miliardy nekončí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

5 let po smrti George Michaela (†53): Boj o miliardy nekončí!

Přítel George Michaela otálel s přivoláním pomoci celou hodinu.
Přítel George Michaela otálel s přivoláním pomoci celou hodinu. (archiv Blesku)

Při příležitosti pátého výročí zpěvákova úmrtí odkryli na londýnském hřbitově Highgate Cemetary nový pomník. George Michael (†53) by si konečně zasloužil klid. Jenže ani dnes neutichlo hašteření o jeho pozůstalost.

Boj o dědictví ve výši téměř 3 miliardy korun svádí jeho příbuzní se zpěvákovými milenci, hlavně s problémovým Fadim Fawazem (48), který byl posledním přítelem George Michaela a dodnes užívá drogy.

„Neustále se dožaduje nějakých předmětů z Georgeova domu a finančních obnosů. Rozděluje to všechny pozůstalé, kteří jsou i pět let po jeho smrti v rozporu, jak nejlépe naložit s pozůstalostí. Jeho matka Lesley a sestra Melanie už dokonce zemřely, aniž by se dočkaly konečného verdiktu,“ řekl deníku The Sun jeden z příbuzných zpěváka, jenž zemřel po problémech se srdcem 25. prosince 2016. Jeho poslední vůle z roku 2013 je neustále zpochybňována právníky, protože údajně nebyl v takovém psychickém i fyzickém stavu, aby vůbec mohl tak vážný dokument podepsat...

Zesnulý George Michael (†53): Takhle si užíval pražský koncert! Onemocněl po něm!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.