Sliby se mají plnit o Vánocích? Chudák maminka Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Sliby se mají plnit o Vánocích? Chudák maminka Gottové

ČERVENEC 2019: Oficiální fotografie ze setkání Karla Gotta s dcerami na Bertramce.
ČERVENEC 2019: Oficiální fotografie ze setkání Karla Gotta s dcerami na Bertramce. (Martin Hykl, Herminapress.cz, Facebook)

Turbulentní život Dominiky Gottové (48) pokračuje! Dcera Karla Gotta (†80) se od květnového odstěhování z Prahy znovu pere se životem ve Finsku, odkud už během podzimu dvakrát ohlásila návrat do Prahy. Nejdříve měla přiletět v polovině října s tím, že u nás asi znovu zůstane. Pak avizovala příjezd na Vánoce, aby byla se svojí maminkou Antonií Zacpalovou (86). Tu teď zklamala telefonátem o tom, že bude muset přes svátky zůstat ve Finsku.

Bývalou tanečnici, která žije v domově pro seniory, rozhodnutí jejího jediného potomka velmi ranilo. „Co se dá dělat, alespoň si tedy budeme během Vánoc volat. Mám o ni velký strach, od chvíle, co se tam znovu vrátila,“ řekla Nedělnímu Aha! paní Antonie. „Chtěla přijet, ale tvrdí, že nemá ještě dokončené očkování a že by tady musela být v karanténě. Tak to odložila,“ dodala Zacpalová. Ta dceru neviděla od května, kdy se do Finska znovu odstěhovala. A ještě ke všemu přišla od rodiny Karla Gotta o příplatek na samostatný pokoj v domově důchodců. „Vzala jsem to na vědomí, nedá se nic dělat. Kamarádi mi finančně pomáhají,“ prozradila.

Měla problémy

Když jsme Dominiku kontaktovali, aby popsala, proč už podruhé zrušila cestu do Prahy, mluvila velmi zmateně. „Já jsem teprve po prvním očkování, protože jsem nebyla zdravotně v pořádku, tak jsem ho odkládala. A čekám na druhou injekci, pak můžu v klidu cestovat,“ popsala s tím, že kompletní vakcinaci by měla mít za sebou na začátku příštího roku. „A pak je taky možné, že Timo se nakonec z Ameriky na svátky vrátí domů, tak nechci, aby tady byl sám,“ dodala Gottová. Ve Finsku přitom pěkně živoří. S Timem si sice našli byt, ale on krátce nato odletěl za kšefty a milenkami za oceán a nechal svoji ženu doma samotnou. A zatím to podle jeho statusů na sociálních sítích vypadá, že bude mít v zámoří kšefty až do Nového roku.

Stále bez práce 

Gottová musí od léta sama táhnout nájem za byt, ale také své živobytí. Nemá štěstí si najít práci a ze sociálních dávek a almužny, kterou jí Timo ze zámoří posílá, vyžije jen těžce. Proto se vnitřně stále rozhoduje, jak s novým životem, který si takhle rozhodně nepředstavovala, naloží. Vrátí se skutečně domů? Nebo bude spoléhat na to, že Timo přispěchá zpět do Helsinek a čekají je lepší zítřky?

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Má milence

V těžkých chvílích se Gottová v Helsinkách znovu obrátila na svého dlouholetého kamaráda a požádala ho o finanční pomoc. „Nečekala jsem, že se díky tomu vztah mezi námi obnoví. Jsem ráda, že ho mám, jinak bych to tady nezvládala,“ svěřila se. A o koho jde? Jde o Itala Cristiana, který už několik let žije v Helsinkách. „Poznala jsem ho v restauraci Kabuki, kde jsem pracovala. On tam chodil na jídlo. Dal mi telefonní číslo s tím, ať mu zavolám a že někam zajdeme. Já jsem mu řekla, že to nejde, že jsem vdaná. Při jeho čtvrté návštěvě v restauraci mě ukecal,“ prohlásila loni Dominika v jedné ze svých vzpomínkových knih.

„On měl exmanželku, se kterou udržoval kontakt kvůli synovi. Je o šest let starší než já. Timovi jsem o dotyčném řekla, když jsme se otevřeně bavili o tom, že ujíždíme. O mých potížích v manželství věděl, ale nikdy je nechtěl rozebírat do hloubky,“ tvrdila tehdy. Teď už se situace změnila a se svými problémy se Gottová Cristianovi svěřuje takřka pravidelně.

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Katka Hronová
14. 12. 2021 • 22:36

To je pořád dokola Dominika s matinkou, Agáta, Patrasová, pašeracka, Štika a zase od zacatku jo a ještě Koukalová nebo jak se teď jmenuje.

Katka Hronová
14. 12. 2021 • 22:30

Co si vychovala, to má dvě vyžírky.

Alva
14. 12. 2021 • 17:41

Nekonečný příběh, který nikoho nezajímá, rodiny G., Hanychové, Žilkové ,Felixe....

janapi
13. 12. 2021 • 07:29

Dominika někde prohlásila-že táta Karel slíbil, že bude dotovat ten DD Zacpalové. I po jeho odchodu peníze na účet chodili, ale místo slova alespoň od jedné z dam - děkuji - šly směrem k Ivaně jen štvavá slova od D.G. Ivana opravdu nemá žádnou povinnost cokoliv doplácet - byla její dobrá vůle, že tak činila cca 2 roky. Pokud by to bylo Karlovo přání...tak by bylo písemně někde uvedeno....

rydlo
12. 12. 2021 • 22:43

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.