Bývalá moderátorka Leová: Nadělila si první focení ve třech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bývalá moderátorka Leová: Nadělila si první focení ve třech!

Focení si všichni užívali.
Focení si všichni užívali. (Foto pro Aha! – Kateřina Nováková)

Tradiční vánoční focení Moniky Leové (30) s manželem Martinem Košínem (36) nabralo letos zcela jiný směr. Zatímco loni pózovala u stromečku s bříškem, letos hlavní hvězdou byla dcerka Mia (7 měsíců).

A stejně jako maminku i malou princeznu objektiv miluje. Podle Moničiných slov dostali s manželem holčičku doslova za odměnu a je prý to nejhodnější miminko, což je vidět i na výsledných snímcích. „Bylo to naše první společné profi focení a malá to zvládla skvěle,“ řekla Aha! bývalá primácká moderátorka. „Na většině fotek se dívala i do objektivu, takže možná něco podědila,“ smála se Česká Miss Earth 2013, která žije s rodinou mimo Prahu a návrat do velkoměsta zatím neplánuje.

Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko

Video se připravuje ...

„Bydlíme s babičkou, máme zrekonstruované patro. Rodinu okolo sebe. Priority se nám hodně změnily s příchodem malé,“ přiznává Monika a to samé má i s prací, do které se kromě občasných modelingových zakázek nehrne. „Moderování jednorázových akcí problém není, ale na nějaký velký návrat do televize to nevidím. Opravdu si chci Miu užít,“ dodala kráska na závěr.

Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.