Trable Vojty Dyka? BOJ S ANOREXIÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trable Vojty Dyka? BOJ S ANOREXIÍ

Představitel hlavní role má pro strach uděláno.
Představitel hlavní role má pro strach uděláno. (Foto TV Nova)

Nejen veselé příhody spojené s netradiční výukou středoškolského učitele v podání Vojty Dyka (36) zažívají hrdinové seriálu Pan Profesor. Dnešní díl upozorní na boj s anorexií.

Role dívky s poruchou příjmu potraviny se zhostila Leona Skleničková (22), jež si v soukromém životě anorexií sama prošla! Nemoc vypukla u sympatické brunetky už na základní škole, kdy toužila po pozornosti spolužáků. „Anorexie u mě začala zhruba ve dvanácti letech. Chtěla jsem být dokonalá a nejoblíbenější. Zhruba v šestnácti, sedmnácti jsem byla dost kostřička, ale nikdy jsem nedošla na to fyzické dno. Ale samozřejmě problémy s tím spojené jsem měla,“ přiznává mladá herečka.

Vojta Dyk si 2 roky po svatbě s Táňou postěžoval: Doma mě nikdo neposlouchá!

Video se připravuje ...

Seriálovou Lucii zachrání právě oblíbený profesor, jemuž zkolabuje během výuky. Mají to i kluci Sama hlavní hrdinka dnešního dílu se z nemoci dostala a chce pomáhat otevřít oči dalším mladým lidem. Anorexie se totiž netýká jen děvčat. „Nejen spousta holek, ale i kluků v reálném ž i v o t ě propadla představě, že musí být perfektní, aby si mohli užívat života,“ potvrzuje Leona. „Jelikož jsem si tím také prošla, chtěla bych všem, kterých se to týká, říct, že se můžete zbavit té věčné vnitřní tenze strachu z jídla a sebenenávistných myšlenek,“ vzkazuje všem anorektičkám a anorektikům. „Hlavně to nesmíte podceňovat, protože to není jen nějaká slabost nebo nedostatek silné vůle, ale nemoc, která se dá vyléčit,“ dodává vycházející herecká hvězdička.

Tatiana Dyková na pohřbu Šafránkové: Věděla přesně, co chce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.