KAUZA CIMICKÝ GRADUJE: Pacientky měl obtěžovat už od roku 1978! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

KAUZA CIMICKÝ GRADUJE: Pacientky měl obtěžovat už od roku 1978!

Jan Cimický
Jan Cimický (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Nové případy sexuálního obtěžování Janem Cimickým (73) přibývají. Už se ozvalo přes 25 žen, které zažily psychiatrovo nechutné chování.

Údajnou první obětí měla být už v roce 1978 teprve šestnáctiletá pacientka! Tehdy byl Cimický mladý ambiciózní lékař, který se do Česka vrátil z Francie a nastoupil do Psychiatrické léčebny Bohnice. Tam přijímal Kateřinu (tehdy 16), která spolykala prášky. „Vzal mě do svého lékařského pokoje, který byl tenkrát kompletně prázdný, v rekonstrukci. Bylo to jako z hororu. A tam se to stalo. Bylo to příšerné, otřesné, hnusné, slizké, nechutné. Prostě hrozné. Přemýšlela jsem, chtěla jsem na záchod, ale on šel se mnou i na záchod,“ popsala webu seznamzpravy.cz bývalá pacientka.

Advokátka o kauze psychiatra Cimického: Údajných obětí i svědků už je přes třicet, hlásí se i muži

Video se připravuje ...

„Pamatuju si to jako dneska, dokázala bych popsat i ten pokoj, jak mi ukazoval obrázky. Vrátil se z Francie, myslím, že říkal, že tam studoval. Myslel si, že když uvidím eiffelovku... Byl to pokus o znásilnění. Osahával mě, svlékal, líbal. Já jsem se bránila,“ dodala Kateřina s tím, že druhý den přišla už s rodinou a Cimický jí za to vynadal, ať příště přijde sama. Nikdy už nepřišla a až do plnoletosti se klepala strachy, aby pro ni nepřijeli a neodvezli zpět do léčebny. Jan Cimický včera oznámil, že vyznamenání nepřevezme a bude se nařčením bránit.

Veřejná zpověď

Kauzu odstartovala na konci října zpěvačka Jana Fabiánová (42), která na sociálních sítích veřejně psychiatra obvinila. Reagovala tak na oznámení ohledně Cimického prezidentského vyznamenání medailí Za zásluhy. Zpověď pak záhy smazala. Postupně se ozývají další ženy. Mezi nimi i moderátorka pořadu Sama doma Martina Vrbová Hynková (49), na kterou to Cimický také zkoušel, ale ne jako na pacientku, ale na kolegyni, když spolu před 20 lety uváděli pořad Co mám dělat, když... Obvinění už začala vyšetřovat kriminální policie.

Jan Cimický je obviněn ze sexuálního napadení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milan59
16. 11. 2021 • 13:10

Hmm teprve po tolika letech se dámy svěřují a ještě k tomu médiím/bulváru ??
Není to protože mu má být uděleno vyznamenání od prezidenta Zemana?!!

donypan
15. 11. 2021 • 15:34

Ta údajná svědectví jsou děsivá,ale buďme spravedliví nechme s jakou se bude p.Cimický bránit.To,že se chce hetero mužskej dostat ženský do kalhotek nevidím jako nějaký problém.Problém je že se to údajně stalo na půdě léčebny kam chodí lidé pro radu a s plnou důvěrou k svému lékaři,a pokud je to pravda tak tady je to průšvich.

AHel
14. 11. 2021 • 00:19

Sbormistr ze souboru Bambiny byl také takové prase, zneužíval mladé holky ze sboru a např. zpěvák Korn se ho zastával, že to neudělal... sbormistr byl odsouzen, seděl a pak ho dostala karma a už je v pekle...chlapi drží v sexu pospolu, doufám, že se to bude vyšetřovat...a na Cimického nebudou hledět jako na oběť...zneužil svého postavení a tudíž nadvládu jako sbormistr....hnus

AHel
14. 11. 2021 • 00:08

Je to dobytek...stačí, že se o něm mluví, pokud mu to dokážou, tak by ho měli vykastrovat a vyhodit na dlažbu....hnusák hnusnej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.