Potupa Borhyové nebere konce? Další šok v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Potupa Borhyové nebere konce? Další šok v přímém přenosu!

Jeden ze soutěžících v pořadu Na lovu označil Lucii za šedesátnici
Jeden ze soutěžících v pořadu Na lovu označil Lucii za šedesátnici (Profimedia)

Veřejná ostuda naší nejkrásnější, ale ne nejstarší, moderátorky Lucie Borhyové (42) má ještě dohru. O připomenutí celého antré, kdy jí jeden ze soutěžících v pořadu Na lovu označil za šedesátnici, se postaral právě moderátor Ondřej Sokol (50). 

Ondřej Sokol není žádný troškař, Lucii si vyhmátnul v přímém přenosu televizních novin. Na samém závěru živého vysílání, když Borhyová nicnetušící moderovala, k ní přistoupil a omluvil se za svou reakci, kdy se v pořadu neudržel smíchy, i za ne zcela bystrého soutěžícího. Ale vtípek si i tak neodpustil. 

Závislosti slavných! Borhyová přiznala, čeho se nechce vzdát

Video se připravuje ...

Se slovy: „Chtěl bych říct, že vím, že ti není šedesát let. Myslím, že to ví každý v téhle republice. Jenom ten pán, se kterým jsem mluvil, to nevěděl. Byl vojákem z povolání, takže jediné ženy, které zná, jsou paní Mariánka, matka pluku, Xena a major Hulihanová,“ Lucii předal šedesát růží. 

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
11. 11. 2021 • 20:39

Ander - jako srandu to beru. Jo ten soutěžní pořad Na lovu je fajn a bylo jasné, že ten účastník soutěže neznal pojem kdo je Borhyová .
To je v poho,,,né každý se zajímá o ony "celebrity"
Jinak Borhyová vypadá přiměřeně věku....pravda taková "vyumělkovaná"to líčení, zahuštěné umělé vlasy atd. působí nepřirozeně. Jsou jiné ženy které i v jejím věku mají ten jemný výraz krásy a né ten vyumělkovaný, ale figuru má pěknou

Ander
10. 11. 2021 • 17:25

Soutěžící řekl,že ji je šedesát? Já myslel,ýe je ještě starší!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.