Podivuhodný zvrat u Soukalové: Slova díků Koukalovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Podivuhodný zvrat u Soukalové: Slova díků Koukalovi?

Gábina Soukalová prý zášť vůči exmanželovi necítí
Gábina Soukalová prý zášť vůči exmanželovi necítí (Foto: J. Tůma, M. Přibyl D. Kolářová)

Dramatický rozvod Gabriely Soukalové (32) a Petra Koukala (35), kde létaly vzduchem miliony, má ještě dohru! V pořadu Povídej na CNN Prima NEWS se Gábina jako host skutečně rozpovídala a bývalému manželovi nepřímo poděkovala.

„Nemám v sobě takové to hořko v tom smyslu, že bych doma házela šipky na jeho fotky. Dnes mám takový pocit, jako by toho člověka ve mně někdo vypnul. Jako bych si záměrně nechtěla připouštět tu bolest a všechno, co jsem si v rámci našeho vztahu musela prožít. Jako by ho zkrátka ze mě někdo vygumoval,“ prozradila zjevně překvapené moderátorce. 

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku s jiným mužem

Video se připravuje ...

Přestože sama Soukalová vystupuje jako oběť manipulace exmanžela Koukala, který se na ní podle jejího opakovaného vyjádření pouze obohatil, mluví o něm najednou mírně a klidně. „Za druhou etapu našeho života jsem možná i ráda, protože mě zocelila a navedla zpátky na cestu k sobě samé. Myslím si, že když se někomu něco takového v životě stane, tak to není náhoda. Nějakým způsobem jsem si tohle asi přitáhla do života. Asi jsem potřebovala nějakou životní školu, která by mě zocelila,“ řekla také o soužití s exmanželem. 

Neopomněla ale zdůraznit, že opravdové štěstí ji potkalo až teď, kdy prožívá naplněný vztah se stávajícím partnerem Milošem, se kterým má dcerku Izabelu. „Miloš se mi snaží maximálně věnovat a pomáhat ve všem, v čem je potřeba. Největší motivací je však naše malá. Jsem moc ráda, že mě mateřství v životě potkalo. Je to největší radost, kterou v životě mám,“ uzavřela Soukalová.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.