Ivana Trumpová o smrti Rossana (†49): Pohřeb místo svatby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ivana Trumpová o smrti Rossana (†49): Pohřeb místo svatby

Ivana Trump ještě s nebožtíkem Rossanem
Ivana Trump ještě s nebožtíkem Rossanem  (profimedia.cz)

Zlomená a v slzách zůstává Ivana Trumpová (72), které rakovina kůže zabila jejího čtvrtého manžela Rossana Rubicondiho (†49). Podle některých se prý chtěli znovu vzít, místo toho ji ale čeká pohřeb!

„Jsem zdrcená,“ přiznala zlínská rodačka magazínu People. Temperamentní Ital, se kterým začala randit skoro před 20 lety, byl její velkou láskou. Jejich manželství sice v roce 2009 krachlo po pouhých osmi měsících, přesto se ale stýkali i nadále. „Ten vztah se vyčerpal,“ prohlašovala Ivana před dvěma lety, když oznamovala jejich definitivní konec.

Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...

Jenže ani ten se nekonal... Přátelé práskli, že se s Rubicondim neopustili nikdy a zejména v posledních měsících se znovu sblížili. „Mnozí si mysleli, že se chtějí znovu vzít,“ prozradil italskému webu Corriere della Sera filmový režisér Roberto Alessi. Místo veselky ale zbyly Ivaně jen oči pro pláč...

Babišovi a Trumpovi v Bílém domě: Blesk Zprávy byly u napjatě očekávané přijetí českého premiéra



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.