Děsivá smrt v koupelně: Sebevražda exmanžela Trumpové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Děsivá smrt v koupelně: Sebevražda exmanžela Trumpové?

Ivana Trump dala opět kopačky svému exmanželkovi
Ivana Trump dala opět kopačky svému exmanželkovi (archiv)

Příčina nedávné smrti modela Rossana Rubicondiho (†49) byla nakonec úplně jiná, než jak se na začátku uvedlo. Jeho bývalou manželku Ivanu Trumpovou (72) nové informace šokovaly.

Když vyšlo najevo, že model Rossano Rubidico (†49) zemřel, jeho bývalá manželka Ivana Trumpová (72) z toho byla naprosto zdrcená. Někdejší manželka bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa (75) totiž s Rossanem plánovala jejich druhou svatbu, chtěli se k sobě vrátit.

Zemřela herečka Jana Altmannová († 77)

Video se připravuje ...

Nezemřel na rakovinu, ale po incidentu v koupelně

Všude se uvádělo, že model zemřel na rakovinu kůže. To ale vůbec nebyla pravda. „Informovali nás o plicním aneurysmatu, kdy mu praskla plicní tepna a on spadl ve vaně v domě, kde žil sám. Řekli nám, že měl nějakou formu rakoviny kůže, nějaké skvrnky, ale my o tom nic nevěděli,“ svěřili se rodiče zesnulého Rossana, jak uvádí web Blesk.cz.

Modelovi se tedy stala osudným prasklá plicní tepna a pád v koupelně. To jeho nejbližší zasáhlo snad ještě víc. Jelikož Trumpová udržuje s rodiči Rossana velmi blízké vztahy, požádala je, zda by si mohla nechat polovinu jeho popela. Oni bez výhrad souhlasili.

Život Patricka Swayzeho (†57)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
4. 11. 2021 • 20:24

I*di*oti opět ukázali jak lze zprznit češtinu a jméno osobnosti.Určitě NE RubicondiHO protože to nelze skloňovat podle žádného vzoru které máme...Prostě bl-bečci v AHA opět bodují!!!

mbmb
4. 11. 2021 • 12:29

Ivana Trump je bývalá krasavice kterou zničili vylepšování op

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.