Bohoslužba za zesnulou kameramanku: UŽ SE VÍ, KDO POCHYBIL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bohoslužba za zesnulou kameramanku: UŽ SE VÍ, KDO POCHYBIL

V hledáčku policie je i zbrojířka filmu Rust.
V hledáčku policie je i zbrojířka filmu Rust. (blesk)

Už v sobotu se v Santa Fe, kde byla při natáčení westernu Rust tragicky zastřelena kameramanka Halyna Hutchinsová (†42) a postřelen pomocný režisér Jouel Souza (48), objevil i její manžel – právník Matthew spolu s osmiletým synem.

Pozůstalí, otec se synem, se zúčastnili soukromé vzpomínky za milovanou Halynu, kterou omylem zastřelil herec Alec Baldwin (63). „Neexistují žádná slova, která by vyjádřila můj šok a smutek ohledně tragické nehody, jež vzala život Halyně Hutchinsové, manželce, matce a hluboce obdivované kolegyni,“ vyznal se Baldwin v pátek. V sobotu pak byl nablízku manželovi a chlapci. „Je nám velmi nápomocný,“ podotkl Matthew, jehož čekala ještě další mše za zesnulou manželku.

Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra

Video se připravuje ...

„Dnes to je pouze o Halyně. Bude spousta času na to zaměřit se, kdo za neštěstí může,“ zaznělo pak během rozloučení, na kterém byli přítomni i poradci pro pozůstalé. Halyna se narodila na Ukrajině a vyrostla na sovětské vojenské základně obklopené soby a jadernými ponorkami. Vystudovala novinařinu a strávila nějaký čas v Evropě prací na britských dokumentech. Pak se přestěhovala do Los Angeles, kde začala svou filmovou kariéru a založila rodinu.

Pochybil štáb

Největší záhada, tedy jak se ostrý náboj dostal mezi slepé, je zřejmě vyřešena. Webu TMZ prozradili nejmenovaní členové štábu, že někteří z jejich kolegů chodili cvičit střelbu na terče ostrými náboji, které se skladovaly vedle těch slepých. Jeden pak nejspíš zůstal v inkriminovaném koltu. Mladá zbrojířka Hannah Gutierrezová-Reedová (24) prý navíc byla v kontrole zbraní velice laxní a podle jejích slov ji děsilo nabíjet pistole slepými náboji. Při natáčení scény uvnitř kostela pak z hlavně vyletěla ostrá kulka...

Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Anonym
26. 10. 2021 • 04:25

Z jistych zprav to bylo napla­nova­ne.Ne­chte­la na potrat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.