Dcera Baldwina a Basingerové: Kariéru modelky hodila za hlavu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dcera Baldwina a Basingerové: Kariéru modelky hodila za hlavu?!

Přibrala jsem? No a co!
Přibrala jsem? No a co! (Foto Profimedia.cz)

Léto volá do plavek! Ani americká modelka Ireland Baldwinová (24) neodolala letnímu počasí a vyrazila chytat bronz. Na odiv vystavila nejen bujné tvary, ale i potetované paže. Baldwinová se netají tím, že odmítá přistoupit na přísná kritéria módní branže.

Její tělo pokrývá nejméně 24 různých tetování a kromě toho se nehodlá omlouvat za svou již ujevně »nemodelkovskou « váhu. „Jsem taková, jaká jsem. Nenechám se urážet, že jsem moc bledá, nebo že nejsem vyžle,” napsala na svůj Instagram v reakci na nenávistné komentáře.

S tátou je na nože
Dcera herců Aleka Baldwina (62) a Kim Basingerové (66) se snaží vymanit ze stínu slavných rodičů a se svými 188 centimetry zamířila na módní mola. Zatímco s mámou si zahrála ve filmu Grudge Match (2013), s Alekem je na ostří nože. Před několika lety totiž zveřejnila nehezkou zprávu, ve které ji vlastní otec nazval »drzým, bezohledným prasetem« – a to v době, kdy jí bylo pouhých 11 let...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.