KDO VYHRAJE STARDANCE?! Velký přehled favoritů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

KDO VYHRAJE STARDANCE?! Velký přehled favoritů

Tisková konference ke StarDance: Všechny páry pohromadě
Tisková konference ke StarDance: Všechny páry pohromadě (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Pouhý jeden den dělí účastníky StarDance od prvních kroků na tanečním parketu před kamerami ČT. Podle kurzů sázkových kanceláří je jasným adeptem na vítěze herec Jan Cina (33), kterému šlape na paty krasobruslař Tomáš Verner (35). Pomyslný bronz bere překvapivě farářka Martina Viktorie Kopecká (35).

Ovšem pokud jde o samotné sázkaře, tak ti se s bookmakery shodují jen na Cinovi, kterému důvěřuje 65 % lidí. Na jeho výkony se těší, i když od nich herec dostával na začátku prapodivné dotazy.

Tanec s mužem

„Lidé se mě často ptali, jestli pro svou orientaci nebudu tančit s mužem,“ řekl deníku Aha! s úsměvem Honza, který žije s partnerem, hercem Petrem Vančurou (37). A prozradil, že se na povrch začíná dostávat jeho mužská stránka, protože si je vědom toho, že se na něho jeho taneční partnerka Adriana Mašková (23) musí spolehnout.

Trošku ouvej

Na druhé místo u sázkařů poskočila Kopecká s 15 %, a odsunula tak Vernera s 10 procenty na třetí příčku. Přestože Tomáš na ledě exceloval, příliš si na parketu nevěří. „Ten taneční pohyb je úplně jiný než jakýkoliv normální pohyb. Tak je mi trošku ouvej,“ přiznal Aha! mistr Evropy z roku 2008, jehož na tréninku driluje Kristýna Coufalová (35). A jak jsou na tom další hvězdy, které se už zítra večer roztančí na ČT?

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...

Marika Šoposká a Mirai Navrátil
Bibi z Ordinace a pěvecký idol

Kartami osudu mohou zamíchat i samotní diváci, kteří kromě poroty také hlasují. Určitou výhodu tak bude mít oblíbená herečka Marika Šoposká (31), kterou na parketě roztočí Robin Ondráček (30) a neustále ji napomíná kvůli rovným zádům. „Učím se držet hlavu zpříma a rovná záda, protože se pořád hrbím,“ řekla Aha! s úsměvem Bibi ze seriálové Ordinace. Početnou základnu fanynek má také zpěvák Mirai Navrátil (29), jenž se svou kapelou vyprodává koncertní turné.

Pavel Trávníček a Zdeněk Godla
Princ ve výslužbě a Franta z Mostu

Příliš velké naděje sázkové kalendáře nedávají Pavlu Trávníčkovi (70) a Zdeňku Godlovi (46). Oba ale mohou překvapit svým zápalem, vtipem a urputností. Pavel Trávníček je sice idolem dívčích srdcí už padesát let, ale nejlepší tanec svého života předvedl s Helenou Růžičkovou (†67) coby princ v pohádce Tři oříšky pro Popelku. Romský herec Godla, který se proslavil jako popelář Franta ze seriálu Most!, určitě ukáže cit pro rytmus a zazáří v živočišných tancích. „V těch ostatních ale bude mít co dělat, aby vše udýchal,“ řekl zcela upřímně expert sázkové kanceláře Fortuna Roman Kovařík.

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video se připravuje ...

Hlaváčková, Černochová a Babčáková
Zlatý střed

Zbylí účastnící soutěže si drží pomyslný střed tabulky. Tenisové kecky odhodila Andrea Sestini Hlaváčková (35) a roztáčí to s Michalem Necpálem (34). „Když mám chuť si občas fňuknout, vzpomenu si, že mám jen jedno dítě. Ostatní mají dvě a více dětí, do toho pracovní závazky a stále jsou profíci a ani nepípnou,“ řekla Aha! sympatická blondýnka. Zpěvačce Tereze Černochové (38) stojí po boku Dominik Vodička (25) a herečka Simona Babčáková (48) vyfasovala pohledného zajíčka Martina Prágra (26).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.