Zdrcující zpráva pro Zagorovou: CO PŘED NÍ UTAJILI?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zdrcující zpráva pro Zagorovou: CO PŘED NÍ UTAJILI?!

Hana Zagorová
Hana Zagorová (archiv Blesku)

Znaly se skoro 60 let, chodily spolu na JAMU a bydlely na koleji v jednom pokoji. Hance Zagorové (75) zemřela spolužačka Dana Píchová (†74). Převážně divadelní herečka odešla po třech měsících za svým mužem, hercem Zdeňkem Muchou (†75).

Dana, která si zahrála s Hankou mimo jiné ve filmu Josefína, žila v hospicu v Čerčanech a statečně se prala se svým krutým osudem.

Nepoznávala nikoho

Před lety prodělala kvůli nádoru operaci mozku a skončila na invalidním vozíčku. Pak se nemoc znovu vrátila a Dana už po dalším zákroku bohužel nikoho nepoznávala. Její manžel Zdeněk, kterého mohou diváci pamatovat ze seriálové Ordinace nebo z filmu Discopříběh, kde měl roličku příslušníka VB, ji v tom nenechal. Obětavě odešel bydlet za svou milovanou ženou do Čerčan, aby tam nebyla tak sama. Bohužel ale dva měsíce nato zemřel.

Zagorová v nemocnici. Proč zasahovala policie? A našel se poklad Karla Gotta

Video se připravuje ...

Tři holky z mansardy

„Je to všechno moc smutné,“ řekla deníku Aha! další zpěvaččina spolužačka a kamarádka Vlasta Peterková (74) alias hospodyňka Blaženka z Četnických humoresek. I ona sdílela studentskou mansardu se Zagorovou a Píchovou. „Haničce jsem to samozřejmě neřekla. Potřebuje teď klid a jen samé dobré zprávy,“ ujistila Peterková.

Medailonek: Hana Zagorová a její hity

Video se připravuje ...

Pořád v nemocnici

Zagorová ležela před týdnem doma v bezvědomí a nebrala manželovi Štefanu Margitovi (65), který byl v té době v rodných Košicích, telefon. Nechal proto policií otevřít byt a sanitka Hanku odvezla do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze, kde se zotavuje.

Samí známí spolužáci

V ročníku na JAMU, kam chodila Hana Zagorová, studovaly další hvězdy, jako Zdena Herfortová (75) alias tchyně ze Slunečné, Miroslav Středa (76) z nedávno reprízovaného seriálu Slovácko sa nesúdí či Jaroslav Someš (80), který proslul nejen svými chlapeckými rolemi ve velkofilmech Jan Žižka a Proti všem, ale i reklamou na prací prášek se sloganem: „Vy zíráte, my zíráme...“



Přečtěte si
illenne
7. 10. 2021 • 08:20

Až přijdete o své blízké, tak si vzpomeňte, co jste napsala. Ano, je velká tragédie, když zemře dítě, ale o co je menší, když odejde každý jiný člověk.

-bello-
6. 10. 2021 • 22:55

to: 14TONY
Tonko, tohle posuzovat je šílenost
Když zemře dítě, je to devastující pro ty, kteří po něm zůstávájí.
Zagorová už leccos prožila a ví, že život je jedinečný a nechce o něj přijít !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.