KONEC ZNÁMÉHO DUA? Eva už na Floridě zpívá bez Vaška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

KONEC ZNÁMÉHO DUA? Eva už na Floridě zpívá bez Vaška!

Eva a Vašek, stále štíhlí…
Eva a Vašek, stále štíhlí… (Foto pro Aha!: Vašek Ševčík)

Aktuálně známá dvojka přebývá na americké Floridě, kde odehrají až 17 vystoupení týdně. Do Česka by se měla Eva s Vaškem podívat nejdříve příští rok. A co je pravdy na tom, že Eva Ševčíková už zpívá sama bez Vaška?

„Stále spolu zpíváme a hrajeme, ale proč by Eva Adams nemohla posluchačům předvést, co se naučila na konzervatoři v Brně a rozvinula praxi za 30 roků zpěvu po světě a doma. Určitě je zajímavější koncert Eva Adams než koncert Eva bez Vaška," upřesňuje Václav a dodává: „Jsem ale jiný než Eva. Já rozhodně nejsem stvořen pro svoji sólovou dráhu." Co tuhle dvojku v Americe ale vůbec drží?

Eva a Vašek se vrací do Ameriky. Hráli penzistům v Beskydech

„Mám to tu ráda, jsem teplomilný člověk, takže si to tu opravdu užívám. Žijeme tu zcela normální život. Zde máme daleko více času na sebe, mám na mysli na rodinu," svěřila se webu TN.Nova.cz zpěvačka a pan manžel doplňuje: „Ale doma je doma. To zde člověku chybí a bude chybět. Chybí nám česká krajina a přátelé." 

Eva a Vašek jsou fenomém!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.