Zvláštní úchylka Jiřího Langmajera? NOSÍ DÁMSKÉ ŠATY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvláštní úchylka Jiřího Langmajera? NOSÍ DÁMSKÉ ŠATY

Jiří Langmajer se nezdá...
Jiří Langmajer se nezdá... (FTV Prima)

Montérky, přilba, ochranné brýle a hurá na stavbu. Jiří Langmajer (55) během natáčení filmu Po čem muži touží 2 předvádí svou manuální zručnost a také si ve volném pokračování stejnojmeného snímku (jen bez číslovky 2) z roku 2018 vyzkouší, jak náročné je být ženou!

Sice záběry během natáčení trvaly jen pár minut, ale i tak Jirka předvedl, že práce s bruskou pro něho není žádný problém. O to horší je ale pro herce proměna v ženu, jež se »probudí« podle scénáře v jeho těle. Jiří to bere jako hodně velkou výzvu!

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...

„Mnohem větší problém, než přemýšlet jako žena, mi dělá pohyb. Od manželky Adély jsem okoukal jednu věc, je to postoj, který má naučený z baletu. Jednu nohu má rovně a druhou úplně doleva. Mě to strašně bolí a ona tvrdí, že je to hodně pohodlné. To jsem ve filmu použil mockrát,“ prozradil Jiří s tím, že kromě partnerky Adély Gondíkové (48) má i poradkyni, jež mu radí, jak se pohybovat jako žena. Zedničina není problém Parťáka na stavbě hraje Langošovi Leoš Noha (53), který v prostředí staveniště už několikrát hrál a jen tak něco Ádu z Okresního přeboru nepřekvapí. „Od hlavního hrdiny si například nechávám radit v otázce citů ke své přítelkyni. Se zedničinou nemám problém, nepohrdnu žádnou prací. Kdyby nebylo do čeho píchnout, tak klidně i zedničím. Myslím, že bych se to naučil,“ přiznává herec, jenž se dlouhodobě potýká se zdravotními problémy kvůli vrozené srdeční vadě a dle jeho slov mu srdce funguje na dvacet procent. Během natáčení tak alespoň na chvíli zapomíná na trápení se srdíčkem.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.