Trable Langmajera s Gondíkovou! Šokující přiznání v přímém přenosu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trable Langmajera s Gondíkovou! Šokující přiznání v přímém přenosu

Jirka Langmajer přiznal dost citlivou věc.
Jirka Langmajer přiznal dost citlivou věc. (archiv)

Herec je poměrně otevřená povaha a s ničím se moc nepáře. A třebaže před seznámením s Adélou Gondíkovou platil Jiří Langmajer za velkého lovce žen, nyní prý řeší zcela opačný problém. Jeho chlouba údajně neslouží tak, jak má!

V show moderátora Honzy Dědka totiž otevřeně přiznal, že má problémy s erekcí! „Měl jsem pocit, že už se mi nikdy nepostaví!“ bez okolků sdělil do televizní kamery dle webu Blesk.cz.

Následně se svému problému věnovat o něco detailněji. „Chvilku jsem cvičil hormonální jógu, protože jsem měl pocit, že už se mi nikdy nepostaví. Kolem padesátky jsem měl takové období, kdy jsem začal pochybovat sám o sobě a tím začalo pochybovat celý moje tělo,” vyprávěl v Malostranské besedě během natáčení 7 pádů Honzy Dědka.

Copak je to za manžele? Langmajer a Gondíková po svatbě pařili v uniformách!

Video se připravuje ...

Adéla v šoku

„Někdo mi doporučil, že existuje hormonální jóga, při které vtahujete konečník a celé se to posiluje. Tak jsem si objednal cvičitelku. A zabralo to. Teď už mám na to jenom takový prášky. To ty ani nevíš,” obrátil se na manželku. „Ne,” zmohla se evidentně překvapená Adéla Gondíková jen na jednoslabičnou odpověď. To se člověk občas dozví věci!

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.