Langmajer (55) a Gondíková (47): ZA KOLIK PRODÁVAJÍ SOUKROMÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Langmajer (55) a Adéla Gondíková (47): ZA KOLIK PRODÁVAJÍ SOUKROMÍ

Jiří Langmajer promluvil o intimním problému.
Jiří Langmajer promluvil o intimním problému. (blesk)

Co na srdci, to na jazyku! Málokdo prodává své soukromí tak jako Jiří Langmajer (55). Jindy na slovo skoupý herec se nerozpakuje prozradit ani intimnosti z manželského života s Adélou Gondíkovou (47).

Dva roky po svatbě mění svoje zvyklosti. Založil si např. Instagram, kde se nezdráhal zveřejnit video, na kterém leze v zimě úplně nahý z bazénu a ještě to komentuje slovy: „Mám malého pinďoura, ale jsem šťastnej!“ Ve včerejší talkshow 7 pádů Honzy Dědka herec dokonce bavil diváky povídáním o problémech se svou erekcí.

„Chvilku jsem cvičil hormonální jógu, protože jsem měl pocit, že už se mi nikdy nepostaví. Kolem padesátky jsem měl takové období, kdy jsem začal pochybovat sám o sobě, a tím začalo pochybovat celý moje tělo,“ vyprávěl Langmajer před zraky šokované Adély. Podle informací Aha! za hodinovou účast v Dědkově pořadu dostal tři tisíce korun na ruku a jeho manželka jakbysmet, což je dohromady šest tisíc. Krátce předtím se oba zúčastnili také natáčení pořadu Máme rádi Česko.

Langmajer oslavil 55. narozeniny v 7 pádech Honzy Dědka. Od moderátora i od rodiny dostal netradiční dárky…

Video se připravuje ...

„Účinkující dostávají kolem deseti tisíc za večer, takže oba mohli mít dohromady dvacet tisíc,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj z televize. Sám herec přitom přiznal, že se televizním soutěžím vyhýbá jako čert kříži. „Přihlásila mě manželka. Já jsem extrémně nesoutěživý typ,“ tvrdil Langmajer.

7 pádů Honzy Dědka už v úterý na Primě: Gondíková o soužití s Langmajerem!

Video se připravuje ...

7+2 premiéry

Langmajer je neuvěřitelně produktivní! Zavřená divadla tenhle rok nedoháněl jen v televizních show, ale letos mělo mít podle filmové databáze ČSFD premiéru hned 7 celovečerních snímků, v nichž hraje! A příští rok zatím dva.



Přečtěte si
JardaHK
16. 6. 2021 • 17:58

Jirka je rozhodně výborný herec a už hodně dlouho. A jeho "velká přiznání" ? Je v tom hodně showmenství. Kdo z těch dnešních "chlapáků" by se rád pochlubil tím, co by mu mohlo v očích dnešní "superdoby" ublížit? Za mě tedy palec nahoru. Frajer, který umí pobavit i na úkor své ješitnosti musí být oblíbený i mezi muži s různýma komplexama. Teď už tedy vím, že Jirka léčí a baví i když asi často k pobavení překvapené Adélky ..........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.