Proměna Stehlíkové z ULICE: Nejsem lesba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Proměna Stehlíkové z ULICE: Nejsem lesba!

Markéta už takhle vypadat nechtěla! Radikální změna!!
Markéta už takhle vypadat nechtěla! Radikální změna!! (archiv)

Nejen diváci nekonečného seriálu Ulice znají Markétu Stehlíkovou (37) alias policistku Karlu jako krátkovlasou brunetku. S tím je teď ale konec. Sympatická herečka si nechala narůst delší vlasy, které také pořádně zesvětlila. Za proměnou stojí nejen touha po změně, ale také sami diváci!

O proměně přemýšlela už dlouho, ale přiměly ji k ní až nelichotivé komentáře na její vzhled. „Nikomu není příjemné o sobě číst, že vypadá jako chlap nebo lesba. Tedy když nejste ani chlap, ani lesba. Takže upřímně a otevřeně říkám, že reakce diváků byly motivem k tomu nechat si narůst delší vlasy,“ prozradila bez okolků Markéta. Svěřila se do rukou svého dvorního kadeřníka Honzy Kořínka.

Je sexy!

Markéta Stehlíková: Karla to bude mít v Ulici hodně napínavé a nebezpečné

Video se připravuje ...

„Chtěla jsem blond, pak jsem ale znejistěla a úplnou platinu si rozmyslela. Ono by se to ani nehodilo k roli, kterou mám v seriálu Ulice, kde jsem na mateřské,“ svěřila deníku Aha! herečka, jež si o prázdninách zahrála i na modelku. V Chorvatsku nafotila snímky vlasové proměny právě pro svého kouzelníka s nůžkami. Delší zvlněné vlasy Markétě seknou, tak snad už si škarohlídi odpustí jedovaté komentáře...

Tento týden v Ulici: Adam, Nyklovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.