Dara Rolins má ohledně dcery jasno: Tohle pro ni chce?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Dara Rolins má ohledně dcery jasno: Tohle pro ni chce?!

Dara Rolins s Matějem Homolou a dcerou Laurou
Dara Rolins s Matějem Homolou a dcerou Laurou (Instagram)

Dcera Dary Rolins (48) a Matěje Homoly (48) již dávno není malá holčička. Ve svých třinácti letech už Laura může začít reálně uvažovat o tom, co by jednoho dne chtěla dělat. Jak její budoucnost vidí maminka?

O tom, že z Laury roste krásná slečna, není pochyb. I proto byla Dara vyzpovídaná na nedávném finále Schwarzkopf Elite Model Look, zda její dcerka neuvažuje o modelingu. Nechala by dceru vstoupit do světa, který není vždy procházkou růžovým sadem?

„My Lauru podpoříme v čemkoli smysluplném. Toto smysluplné je. Tyto holky si plní své sny a nejedna dívka sní o tom stát se modelkou,“ svěřila se zpěvačka webu Super.cz. „Pokud se pro tuto cestu rozhodne, tak ji moc ráda podpořím,“ doplnila s tím, že má v této branži mnoho známých, kteří by jí dali pár cenných rad.

Dara Rolins šokuje: Na galavečer dorazila v luxusní teplákovce!

Video se připravuje ...

Laura nicméně vrátka do světa reflektorů zatím nechává zavřená. Díky slavné mamince totiž ví, že popularita nezaručuje vždy pouze šťastné chvíle, ale má i své stinné stránky. „Tím, že máme spoustu kamarádů ze showbyznysu a modelingu, tak v tomto světě jednou nohou je. A spousta věcí jí na tom vadí. Je raději v ústraní a nemá zapotřebí být toho součástí. Je to její přirozený rys. Myslím, že z ní roste rozumná holka,“ dodala smířeně Dara Rolins.  

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou!"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.