Rita Ora a Taika Waititi nezahálejí: PLÁNUJÍ SVATBU?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rita Ora a Taika Waititi nezahálejí: PLÁNUJÍ SVATBU?!

Taika byl sedm let ženatý, Rita zatím k oltáři nezamířila.
Taika byl sedm let ženatý, Rita zatím k oltáři nezamířila. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Když se před pěti měsíci poznali na natáčení v Austrálii, byla to láska na první pohled. A její síla je tak mocná, že oscarový režisér Taika Waititi (46, Králíček Jojo) a hvězdná zpěvačka Rita Ora (30) už dokonce pomýšlejí na svatbu!

Pár spolu podle zákulisních informací dokonce žije v Los Angeles, kam se Rita přestěhovala z Londýna a kde si plánuje zářnou budoucnost. „Taika neustále říká Ritě ženuško a vykládá jí, jak bude jejím prvním a posledním manželem,“ prozradil nejmenovaný zdroj. „Všichni v okolí to berou jen jako koketování, ale Rita doufá, že to myslí vážně,“ dodává. Kamarádům už dokonce prozradila, jakou svatbu by si přála – touží po rychlém obřadu s pozdější obří oslavou ve volnomyšlenkářském »hippie« stylu!

Zamilovaný Spider-Man: Sbalil kolegyni

A ještě jeden potvrzený slavný páreček: Spider- -Man Tom Holland (25) oficiálně přestal skrývat, že během natáčení filmů o Pavoučím muži ztratil hlavu pro svou překrásnou filmovou partnerku Zendayu (24)! O tom se spekuluje už dlouhé měsíce, Holland to ovšem potvrdil až nyní, a dokonce se Zendayou vyrazil ruku v ruce na kamarádovu svatbu.

Tom Holland a Zendaya

První trailer filmu Spider-Man: Bez domova

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.