Hvězda filmu Zátopek Martha Issová: Na premiéře v deliriu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hvězda filmu Zátopek Martha Issová: Na premiéře v deliriu?

Během slavnostního uvedení byla Martha Issová nervózní.
Během slavnostního uvedení byla Martha Issová nervózní. (Zbyněk Pecák)

Slzy a potlesk ve stoje. Toho se dočkali hlavní aktéři dlouho očekávaného filmu Zátopek Martha Issová (40) a Václav Neužil (41). Oba herci pak shodně přiznali, že slavnostní premiéra filmu pro ně byla velmi emoční a její dozvuky si vychutnávají ještě dnes.

Světová premiéra Zátopka v pátek otevřela celý karlovarský festival a podle slov všech přítomných se jedná o jedinečný počin režiséra Davida Ondříčka (52), jenž do role zlaté olympijské vítězky v hodu oštěpem Dany Zátopkové (†97) obsadil svou manželku Marthu. Jejich tajná svatba proběhla teprve nedávno.

Během slavnostního uvedení byla Martha Issová nervózní.

Během slavnostního uvedení byla Martha Issová nervózní.

„Premiéru jsem prožívala v deliriu, nějak jsem si neuvědomila, co to pro mě vlastně znamená. Dlouhou dobu jsem se sem těšila a v pátek večer mi emoce úplně podrazily nohy. Takže jsem vlastně byla na takovém jiném místě, za skleněnou stěnou a myslím, že to vše ještě budu vstřebávat. Ale bylo to krásné,“ svěřila bezprostřední pocity herečka.

„Musím říct, když ze mě po premiéře opadla ta největší ztuhlost, tak jsem potkávala kolegy a kolegyně a bavili jsme se o tom. První, koho jsem po opuštění sálu potkala byla Jitka Čvančarová, která měla úplně rozmazaný obličej, plakala a říkala nám strašně krásný věci,“ dodala Issová.

Martha Issová zhubla a přišla o prsa! Dojemné vyznání manželovi

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
donypan
24. 8. 2021 • 10:54

Kde bába zapomněla dědka.Hnus od pohledu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.