Alexandru Paul z Pobřežní hlídky stíhá fanynka: Přejela jí manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Alexandru Paul z Pobřežní hlídky stíhá fanynka: Přejela jí manžela!

Plavčici hrála od roku 1992 do roku 1997.
Plavčici hrála od roku 1992 do roku 1997. (YouTube.com)

Být slavný je někdy člověku pořádně na obtíž. Vykládat by o tom mohla hvězda z Pobřežní hlídky, americká herečka Alexandra Paulová (58). Tu už několik let trápí bláznivá »fanynka«, která dokonce srazila jejího manžela autem!

Podle výpovědi herečky, která v populárním devadesátkovém seriálu ztvárnila plavčici Stephanii Holdenovou, vše vypuklo v roce 2011, kdy jistá Nicole Albrechtová začala Paulu pronásledovat. Po řadě drobných incidentů si za to o dva roky později vykoledovala zákaz přiblížení k herečce a její rodině na 100 metrů.

Mládeži nepřístupný trailer na nový film o Pobřežní hlídce

Video se připravuje ...

Zdálo se, že situace se konečně zklidnila. Tedy pouze do letošního července. Tehdy si totiž hereččin manžel Ian (53) všiml zaparkovaného vozu vedle Alexandřina kalifornského sídla. A za volantem seděla právě Albrechtová. Když se pokusil vyfotit její poznávací značku, žena do něj vozem najela a pak zmizela! „Nastartoval auto, narazila do něj a odjela,“ potvrdila herečka s tím, že ze strany ženy pak následovala celá řada e-mailů, ve kterých vyjadřovala nenávist vůči Ianovi. Vše už pochopitelně prošetřuje policie. Samotná Alexandra také tuší, proč je do ní Nicole tak zblázněná. „V Německu, odkud pochází, je Pobřežní hlídka stále hojně vysílaná,“ prozradila už dříve.

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.