Tereza Budková: Pobřežní hlídka na řecký způsob | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Tereza Budková: Pobřežní hlídka na řecký způsob

Sexy záchranářka Tereza.
Sexy záchranářka Tereza. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Opět jen s maminkou! Tereza Budková (29) si užívala dámskou jízdu na ostrově Santorini. Další dovolená, kam vyrazila bez svého přítele Ondřeje Pavelce (33)

Sociální sítě české vicemiss z roku 2009 jsou plné sexy fotek v plavkách, letních šatičkách, ale nikde žádná společná fotografie s bývalým reprezentačním brankářem. Jsou stále spolu, nebo jen nechtějí říci pravdu o rozchodu? V lednu procestovala s maminkou Tanzanii a nyní další holčičí relax bez mužů. Ondřej se přes prázdniny v Česku věnuje golfu nebo tradičním pánským jízdám na Máchově jezeře.

Tereza Budková otevřeně o zásnubách s Pavelcem:

Video se připravuje ...

S blížící se třicítkou by modelka přece jen ráda oblékla svatební šaty, ale ještě chvilku bude muset vydržet. „Ondra není moc ženící typ, takže si myslím, že to není na pořadu dne,“ přiznala už dříve Aha!. O nápadníky ale rozhodně nemá nouzi a její snímky v červených »záchranářských« plavkách sklízí obdiv. „Santorinská pobřežní hlídka,“ komentovala modelka.

Tereza Budková v karanténě nelenila: Starala jsem se o miminko a zlepšila se u plotny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.