VÁLKA SESTŘENIC ISSOVÝCH: (Ne)šťastný důvod jejich letitého sporu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VÁLKA SESTŘENIC ISSOVÝCH: (Ne)šťastný důvod odhalen!

Klára Issová, Martha Issová a David Ondříček
Klára Issová, Martha Issová a David Ondříček (Hykl, Kundrát)

Když jde o lásku, i rodinné vztahy mohou ochladnout. Tím spíš, když se jedná o milostný trojúhelník mezi mužem a dvěma příbuznými. Po nějakou dobu tak byly vztahy mezi sestřenicemi Klárou (42) a Marthou Issovou (40) na bodě mrazu. Důvodem byl režisér David Ondříček (52).

Dnes mohlo být vše jinak! Místo Marthy Issové mohla úspěšnému režisérovi Davidu Ondříčkovi nosit děti pod srdcem její sestřenice Klára. Ta totiž režisérovi uhranula jako první, a to v roce 2005 během natáčení filmu Grandhotel právě pod taktovkou Davida Ondříčka. Tehdy byl ovšem zadaný a měl již syna.

Lásce ale člověk neporučí. I přes snahu založit rodinu vztah Kláry a Davida po pěti letech vzal za své. Kdo by si však pomyslel, že rozchod byl to nejhorší, co musela hvězda komedie Všechno nebo nic snést, má se na omylu. Chvíli po rozchodu vyšel najevo režisérův vztah s o dva roky mladší sestřenicí Kláry Issové, též herečkou, Marthou. Mezi sestřenicemi nastalo období ticha. To trvalo neuvěřitelných pět let. Původně citově velmi raněná Klára si podle webu zeny.iprima.cz ale nakonec uvědomila, že nikdo nechtěl, aby to takto dopadlo.

Nervózní Issová o natáčení s partnerem Ondříčkem: Každý máme jiný názor

Video se připravuje ...

„Život je někdy zajímavý a člověk nikdy neví, kam ho jeho cesty zavedou. Nám se sice stala tahle zapeklitá situace, ale ne proto, aby někdo někoho někomu odvedl. Proběhlo to velmi čistě. Spíše je to o tom, že člověk hledá partnera pro život, někoho, s kým si rozumí, s kým má stejné světy. To je myslím úplně normální,“ uvedla před časem Klára pro web Expres.cz. Vše zlé tedy zůstalo minulostí. Martha s Davidem se nyní těší ze svých dvou dcer, Františky a mladší Emilky, a Klára jim toto štěstí samozřejmě přeje.

Herečka Klára Issová: Proč má trauma z lyží?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
17. 3. 2024 • 13:54

Mátha je taková politická, leze, kam se neleze, ani chlapa si neumí najít, ukradne ho své sestřenici, která je hezká, slušná a je mi jí líto, mít takovouto "rodinu"! A teta, to je taky nádhera

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.