Nečekaná proměna herce Pavla Zedníčka (71): Čmaňa bez kníru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Nečekaná proměna herce Pavla Zedníčka (71): Čmaňa bez kníru!

Zedníčkovi už raší nový knírek.
Zedníčkovi už raší nový knírek. (Jakub Poláček, reprofoto ČRo, ČT)

Potřetí ve svém životě shodil svůj pověstný knír, který jinak nosí od svých 18 let. Pavel Zedníček (71) ale tentokrát odmítl prozradit, proč to udělal.

Bez vousů pod nosem vypadá úplně jinak. „Teď už mi trochu roste, ale před pár dny jsem ho neměl vůbec. Lidi mě nepoznávali,“ svěřil herec v rozhovoru pro ČRo Dvojka, která zveřejnila i video ze studia.

Tají důvody

Na dotaz moderátora, proč se oholil, pak Čmaňa kličkoval. „To je právě to, co nesmím říct, kvůli jednomu projektu, ale nesmím říci, o jaký jde,“ bránil se Zedníček. V minulosti se vždy oholil kvůli natáčení. V roce 2017 to udělal kvůli práci na filmu 8 hlav šílenství a přesně před 30 lety kvůli roli v seriálu Území bílých králů.

Vary převzal Zedníček! S manželkou uspořádali vlastní festival!

Video se připravuje ...

Jako Depardieu

Když se před lety zbavil Zedníček své mužné ozdoby, kolegové a hlavně kolegyně z toho byli paf. „Chvilku jsem dostala záchvat smíchu. Ale musím říct, že vypadal hrozně zajímavě, jeho tvář byla úplně jiná. Vypadal skoro jako Depardieu, bylo to strašně jiné,“ vzpomínala Jana Paulová (66) v cyklu ČT Neobyčejné životy na svého parťáka z Divadla Kalich. Teď si na »Čmaňu bez kníru« musí zvykat i na letní scéně pod žižkovskou věží, kde spolu hrají po celé prázdniny.

Pavel Zedníček na narozeninách Karla Gotta: Ať je tu dalších 80. let!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
25. 7. 2021 • 17:53

mbmb na tebe nemají. Předveď se ty stará nulo

mbmb
24. 7. 2021 • 06:02

Malý ošklivý vždy! Kousalová take

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.