Milenkou Pavla Zedníčka: Pitaval byl pro ni terno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milenkou Pavla Zedníčka: Pitaval byl pro ni terno!

Lidé ji poznávají po hlase jako americkou herečku Sandru Bullock (54), kterou leta dabuje.
Lidé ji poznávají po hlase jako americkou herečku Sandru Bullock (54), kterou leta dabuje. (Foto –archiv ČT, archiv TV Nova, AP, Karel Kopáč, Petr Novotný)

V Policii Modrava jako vdavekchtivá recepční šumavského hotelu marně balí Jaroslava Satoranského (79). To před 37 lety byla Dagmar Čárová (61) úspěšnější. V Malém pitavalu z velkého města se ještě jako čtyřiadvacetiletá adeptka herectví líbala s tehdy třiatřicetiletým Pavlem Zedníčkem (69). Na vášnivou noční líbačku dodnes vzpomíná!

„V té době jsem studovala DAMU a připadala jsem si jako hrozně veliká herečka. Pro mě jako pro studentku to bylo terno,“ svěřila deníku Aha! herečka o natáčení dílu s názvem Vedoucí partiové prodejny, který jste mohli vidět včera na ČT1. Noční líbačka se točila nedaleko ruzyňské věznice. „Jela jsem tam rovnou po představení z divadla. Tam měl můj seriálový partner jako kriminalista hlídku,“ zavzpomínala Dagmar na svého podporučíka Kamila Hamříka.

„Cítila jsem nervozitu i euforii zároveň. Byla to svým způsobem taková první veliká dospělácká pusa pro mě. Pavel byl velmi známý herec, a navíc o dost starší,“ prozradila Čárová a nostalgicky se pousmála.

„Nebyla to sice moje první televizní líbačka, ale byla to pro mě první televizní noční scéna! Tím, že to bylo v noci, tak jsem byla trochu klidnější a vzrušenější zároveň,“ vybavila si své tehdejší pocity herečka a dabérka, jejímž hlasem u nás mluví např. Sandra Bullocková (54). Mezi ní a Zedníčkem ale tehdy jiskra nepřeskočila. Její srdce si získal herec a dabér Petr Oliva (†75), za kterého se provdala tři roky po natáčení Pitavalu.

Zdrtila ji smrt manžela

S Petrem Olivou (†75) herečka žila až do jeho smrti. Zemřel letos v únoru na zápal plic krátce před svými 76. narozeninami. Z jejich manželství vzešel syn Pavel (32), který už má také syna, takže Dagmar je už babičkou. Smrt manžela ji natolik zasáhla, že ani pět měsíců poté o tom nechce mluvit.

Pavel Zedníček na narozeninách Karla Gotta: Ať je tu dalších 80 let!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.