Alice Bendová: Nová role i kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Alice Bendová: Nová role i kšeft!

Alice jako podváděná a podvádějící žena v novém seriálu.
Alice jako podváděná a podvádějící žena v novém seriálu. (Foto FTV Prima)

Získala roli v nově připravovaném seriálu Dvojka na zabití. Alice Bendová (47) se v něm dokonce dostala do hledáčku policie. „Hraju podezřelou z vraždy,“ prozradila herečka. I když šlo jen o pár natáčecích dnů, zpříjemnily jí léto.

Alice si opět střihla atraktivní ženu. „Když jsem začala číst scénář, vypadalo to, že budu za podváděnou ženu. Naštěstí se pak ukázalo, že zahýbám taky,“ oddechla si Bendová, že nebude za chudinku. Zařadila se tak opět k těm tak trochu mrchám, a to jí vyhovuje. „Nechci říkat víc. Jednak nesmím a za druhé nechci připravit diváky o napětí,“ dodala.

Slunečná šla stranou

Po doktorce, kterou hraje v seriálu Slunečná, není zatím ani vidu, ani slechu. „Nevím, co s ní dál bude, teď jsem netočila...“ Jinak má ale herečka o zábavu postaráno i mimo showbyznys. „Oslovil mě muž, který se představil jako realitní makléř, a chtěl se mnou natočit video. Byla jsem velmi ostražitá, ale ukázalo se, že jde fakt o práci, která je pro mě úplně nová, ale moc mě chytla. Mám denně na Primě krátký realitní magazín,“ pochlubila se Alice.

Smrt Hany Hegerové: Poslední měsíc na dialýzách. A Bendová čelí kritice kvůli rasismu

Video se připravuje ...

Už se dost vyznám...

Do problematiky prý rychle pronikla, navíc je nyní právě ta správná doba pro nákupy a prodeje, o nemovitosti je obrovský zájem. Už se orientuje v cenách a ví, kde je jaká aukce. „Nechci se chválit, ale už se v tom dost vyznám. Dost i prodávám,“ prozradila Bendová spokojeně.

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa co zhubl 14 kilo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.