Smutné 85. narozeniny Čejky: Tohle bohužel není k žití, děsí přítel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutné 85. narozeniny Čejky: Tohle bohužel není k žití, děsí přítel

Jaroslav Čejka je trvale upoután na lůžku.
Jaroslav Čejka je trvale upoután na lůžku. ( Martin Pekárek)

Dosáhnout "osmi křížků" a více je rozhodně převeliký důvod k oslavě. Národem zbožňovaný mim a tanečník Jaroslav Čejka ale už bohužel žádnou opravdovou narozeninovou párty neprožije. Nemoc mu to nedovolí ...

Už přes deset let pobývá Jaroslav Čejka v domově pro seniory v pražských Kobylisích.  „Ze začátku, když jsem ho navštěvoval, tak byl ještě jakžtakž dobrej, že jsme mohli i popovídat. Vyvezl jsem ho a zašli jsme vedle do hospody na pivo. Pak to začalo být složitější. Byly dny, kdy vůbec nevnímal, v tom lepším případě jsme se dorozumívali tak, že alespoň mrkal okem. Když jsme se viděli naposledy, tak už ani to ne,“ okomentoval nedobrý Čejkův stav kamarád Oldřich Bašuš pro CNN Prima NEWS.

Legendární mim Jaroslav Čejka: Ztrácí se v myšlenkách v domově důchodců!

Video se připravuje ...

„Vzbudí ho na jídlo, nakrmí ho, jinak pořád spí. Herecká asociace mu koupila televizor, který má pořád puštěný, ale nekouká na něj. Ale cokoliv mu dáte, to slupne jako malinu. Jeho apetit je obdivuhodný. Jenže už o sobě neví, nikoho nepoznává. To je na tom všem to nejstrašnější. Tohle už bohužel není k žití,“ šokuje Čejkův přítel. 

Jiří Ovčáček o zdraví prezidenta:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
23. 7. 2021 • 09:52

Je to smutné, to není život. Nicméně pana Čejku jsem zažila osobně na akcích u nás v hotelu a byla to veliká svízel, jak si vymýšlel a diktoval podmínky.

vigela
23. 7. 2021 • 09:45

Coby příslušnice tohoto národa oznamuji, že jsem ho nikdy nezbožňovala; naopak, nemohla jsem ho ani vidět. Stáří je někdy zlé. Možná, že je ve svém světě spokojen.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.