»Plavkyně« přivádějí muže do varu: Kuklová ukázala nová prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

»Plavkyně« přivádějí muže do varu: Kuklová ukázala nová prsa!

Pohádková princezna snad vůbec nestárne.
Pohádková princezna snad vůbec nestárne. (Foto Instagram.com, ara)

Nejoblíbenější roční období roku je v plném proudu a české krásky předvádějí dokonalá těla. Jak jinak, v plavkách... Michaela Kuklová (53) potěšila mužské oko v titěrných bikinách a vlastně poprvé se pochlubila novým poprsím. To ostřílená Tereza Budková (30) s hrdostí vytasila svůj silikonem vylepšený hrudník, jak už je u ní zvykem. A rozhodně nejsou tyhle dvě krásky jediné, které si zahrávají s mužskou fantazií...

Michaela Kuklová (53), herečka
Jako holčička

Kvůli rakovině prsu přišla loni o obě ňadra a plánovala operaci, aby se cítila opět jako žena. Nyní poslala pozdrav z Mallorky a předvedla světu výsledek operace. „Musíme zažít ztráty, abychom měli radost z věcí, které vnímáme jako samozřejmé,“ napsala ke snímku v bikinách princezna Jasněnka všeříkající vzkaz. „Vypadáš jako holčička,“ okomentovala lechtivý snímek ihned kolegyně Kateřina Brožová (53).

Ivka Sarauerová (38), cukrářka z MasterChefa
Buchty a melounky

Potetovaná sympaťačka, jež ohromila diváky MasterChefa svým cukrářským uměním, má i jiné přednosti, než je jen pečení. Ve volném čase zcela propadla fitness a vymakané postavě dominuje silikonem vylepšené poprsí. Když se promenuje po okraji bazénu a poté ulehne na deku, je těžko k přehlédnutí – nebo spíše její »melounky «, přes něž je vidět i pořádně namakaný »pekáč buchet« na břiše. „Miluju život, bazén, odpočinek, relax,“ svěřila se Ivka.

Pavlína Pořízková (56), supermodelka
Modrá divoženka

Pokud by se natáčel další díl filmu Modrá laguna, měli by režiséři jasno, koho obsadit do hlavní role. Z fleku by si před kameru mohla stoupnout prostějovská rodačka, která pár let před šedesátkou popírá veškeré zákony přírody. „Nevím, o čem to je, být tady, ale moje úzkost klesla téměř na minimum a mám pocit, že pozastavím veškerý stres života,“ napsala Pavlína ke snímkům, kde řádí s mokrými vlasy v moři a s úsměvem si vychutnává dovolenkový mód.

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...

Zuzana Belhorcová (45), moderátorka
Kanárská ostrovanka

Bývalá moderátorka erotického Peříčka žije už nějaký ten týden na Tenerife, kde s rodinou zakotvila po stěhování z Floridy. A život na slunečném španělském ostrově, kde poletuje jen v bílých plavkách, si nemůže vynachválit. „Už mi chybí ten přímořský vzduch, ten klid a pohoda ostrovního života,“ posteskla si kráska, jež si odskočila do zalidněných Benátek. Předtím si stihla odskočit i do Česka na operaci očních víček, po které vypadá... No, náramně.

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video se připravuje ...

Tereza Budková (30), modelka
Borůvková kráska

První vicemiss z roku 2009 má díky své dokonalé postavě práce nad hlavu a často za ní vyjíždí i do Německa. „Nakonec jsem neměla úplně špatný den, i když o samotě. Ale alespoň jsem konečně dočetla dlouho rozečtenou knížku,“ pochlubila se snímkem v »borůvkových« plavkách partnerka bývalého hokejového brankáře Ondřeje Pavelce (33). Ani tentokrát nebyli na fotografii spolu, gólman kromě jiného trénoval v Rokycanech mladé adepty brankářského řemesla.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.