Agáta šla do sebe: Na tohle tělo láká chlapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáta šla do sebe: Na tohle tělo láká chlapy!

Postavu má luxusní!
Postavu má luxusní! (foto: Instagram)

Léto je tu, a tak se na své postavě rozhodla zapracovat i modelka a influencerka Agáta Hanychová (36). Dře na sobě každý den, rozhodla se držet krabičkovou dietu a výsledek je znatelný!

Že je Agáta Hanychová po dvou dětech, by při pohledu na její vymakanou postavu řekl opravdu jen málokdo. Modelka šla do sebe a tak ploché bříško by jí mohly závidět i některé bezdětné ženy. „Hodně makám, pětkrát týdně dřu s trenérem. Fakt dřu! Odcházím z tělocvičny s jazykem na vestě. Snažím se vyhýbat sladkostem, není to legrace, ale výsledky jsou,“ svěřila se Agáta webu Super.cz.

Patrasová slaví a bilancuje. Co by dělal jinak? A Žilková to nandala Agátě

Video se připravuje ...

Agáta se tentokrát rozhodla zcela změnit taktiku. Dříve se snažila hubnout jiným způsobem, který sice přinesl své ovoce, ovšem nyní zjistila, že to jde ještě efektivněji! „Nikdy jsem takové tělo neměla. Vždycky jsem chodila na box, a tohle je úplně jiný druh tréninku. Cítím se skvěle," přiznala spokojeně. Modelka se navíc rozhodla spojit síly s kolegyní Hankou Mašlíkovou (39) a jak se říká, ve dvou se to lépe táhne. „Ve dvojici je to skvělé, motivuje to. Ale nesmíte mít kamarádku Xenu, to si pak připadáte jako začátečník," dodala s úsměvem Agáta.

Agáta Hanychová má nový byznys! A zase je v tom potetovaný chlap

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.