Gottová (45) vydává Karlovy memoáry: Pracoval do posledních sil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová (45) vydává Karlovy memoáry: Pracoval do posledních sil!

Karel Gott s manželkou Ivanou
Karel Gott s manželkou Ivanou (Foto: Obrazyvaukci.cz, archiv Blesku)

V předvečer dnešních nedožitých 82. narozenin Karla Gotta (†80) prolomila vdova Ivana (45) hradbu mlčení, kterou se obrnila na Bertramce. K právě vycházející autobiografii Karel Gott Má cesta za štěstím zveřejnila rozhovor, který vedl zpěvákův textař, diskžokej a publicista Miloš Skalka (73). Jediný a na dlouhou dobu prý poslední...

Porodila mu dvě dcery. Byla s ním ve chvíli, kdy se od lékařů dozvěděl, že mu zbývá jen šest měsíců života. A držela ho za ruku, když umíral na akutní leukemii. „Věřím, že smrtí život nekončí, věřím v opětovné shledání,“ říká Ivana s tím, že tomu před smrtí uvěřil i její muž. „Karel dříve pochyboval, ale s nemocí mnohé přehodnotil. Když odcházel, uvěřil, že se potká s těmi, kteří odešli před ním a které měl rád. A jednou zase i se mnou...“

Přepisoval a dopisoval

Přestože mu na sklonku života ubývalo sil, rozhodl se stůj co stůj dotáhnout do konce svou autobiografickou knihu. „Pracoval na ní až do posledních chvil, a to i v době, kdy mu nebylo nejlíp. Měl vysoké teploty a špatně se mu dýchalo,“ popisuje Gottová vůbec poprvé manželovy obtíže. „Ještě pár týdnů před odchodem, i když už měl všechny kapitoly dokončené, ho občas napadaly zajímavosti, a tak v knize vzniklo ještě několik boxů navíc,“ říká v rozhovoru Ivana s tím, že si Karel stihl vybrat i velkou většinu fotografií.

Děsivý pád Heidi z pódia! A trpký konec přátelství Gotta a Štaidla

Video se připravuje ...

Dcery na prvním místě

Výpravná kniha nicméně vychází až dnes a Gottová nijak nezastírá, že na vině je ona. „První dny a týdny jsem se potřebovala věnovat především dětem, kterým odešel tatínek a na které jsem kvůli intenzivní péči o manžela před jeho odchodem neměla moc času,“ uzavírá maminka dvou dnes již dospívajících dcer – Charlotty (15) a Nellinky (13). Celý rozhovor najdete na oficiálních stránkách Karla Gotta.

8 osobností v jednom videu

Místo křtu se Ivana rozhodla zveřejnit videoukázku, na které osm osobností čte vybrané ukázky z knihy. „Libor Bouček, náš rodinný kamarád a velký profesionál, propojil všechna videa srdečnými a osobitými komentáři,“ prozrazuje Gottová. Celé video, které má téměř půl hodiny, bude zveřejněno dnes od 10 hodin na YouTube kanálu Supraphonu.

Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
14. 7. 2021 • 16:10

Výše uvedený článek částečně je lež, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, nebot’ Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Když Karel Gott zemřel, byl sám a on nikdy neřekl, že se znovu uvidí v jiném světě s Ivanou Macháčkovou, protože on s Ivanou Macháčkovou nechci žádný kontakt a ona jednoho dne musí do pekla! Fakt! Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta a ona nepracovala na knihu Karla Gotta! Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.