Další těžká zkouška pro Abrháma: Ukládání rakve do rodinné hrobky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Další těžká zkouška pro Abrháma: Ukládání rakve do rodinné hrobky

Poslední rozloučení s Libuší Šafránkovou ve Šlapanicích u Brna
Poslední rozloučení s Libuší Šafránkovou ve Šlapanicích u Brna (Archiv Blesku)

Po týdnu je čeká další velmi smutné setkání! Rodina dnes pochová do hrobu ve Šlapanicích u Brna herečku Libušku Šafránkovou (†68), která zemřela před 23 dny. Uložení se koná přesně týden po posledním rozloučení a očekává se, že i na něj dorazí vdovec Josef Abrhám (81).

Naznačila to hereččina sestra. „Sejdeme se všichni, předpokládám, že i Pepík. Ale nezlobte se, nechci říkat nic víc,“ sdělila Aha! do telefonu Miroslava Šafránková (63). Abrhám, který je upoután na invalidní vozíček, nevypadal minulý týden na posledním rozloučení vůbec dobře. K neurologickému onemocnění, s nímž bojuje, se přidal obrovský žal z manželčina odchodu.

Exmilenka Felixe utíká z Prahy! A jaké bylo skutečně manželství Šafránkové?

Video se připravuje ...

Pokud rodina do Šlapanic, kde Šafránková prožila dětství, Abrháma přiveze, bude to pro jeho oslabené tělo další velká zkouška. Místní kostelík bude otevřený od 17 hodin, o hodinu později v něm začne zádušní mše. Po ní pak rodina uloží Libušku Šafránkovou do hrobu k jejím rodičům, Libuši Šafránkové (†71) a Miroslavu Šafránkovi (†56). Následovat bude malé posezení v místní restauraci, kterého se mají zúčastnit i starousedlíci, kteří se s rodinou Šafránkových znali.

Pravda o otcovství Gotta v nové knize! A Trávníčka nepozvali na mši za Šafránkovou

Video se připravuje ...

Otrava krve

Hereččina maminka se dožila relativně vyššího věku, skonala v roce 2008, kdy jí bylo 71 let. Tatínek zemřel v roce 1984, ve věku 56 let podlehl otravě krve.



Přečtěte si
nemocna
9. 7. 2021 • 13:06

Jaké ukládání rakve do hrobu? kde vidí redaktor rakev? vždyt se dávala jen urna do hrobu, popel v plechovce a ne všechen je to jako by tělo roztrhali na kousky, tolik věřící a nechali jí spálit, křestané pohřbívají zesnulé v rakvi do hrobu a né spálit, to chtěli ušetřit za převoz a vykopání hrobu? přitom mají velký dvoj hrob, hlavně že polovina hrobu je zabraná velkou chvojkou, asi na hrob moc nejezdili a nestarali se o to když byl už i nápis zničený, křestanky a mají tam rodiče

hejhej
3. 7. 2021 • 14:38

soorry:
" Inteligentní" redaktor neví co je rakev a co urna.

soorry
2. 7. 2021 • 19:54

Článek napsaný týden dopředu??? Ukládali urnu a ne rakev. Ubohý pisálek co nerozezná tyhle věci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.