Michal Suchánek neudržel bouřlivé emoce: Proč rozbrečel Boudovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Suchánek neudržel bouřlivé emoce: Proč rozbrečel Boudovou?!

Michal Suchánek
Michal Suchánek (Daniel Černovský)

Herec a komik Michal Suchánek (55) si nových výzev nebojí a rozhodl se natočit svůj režisérský debut. Snímek s názvem Večírek má poukazovat na lidské emoce, které kolikrát zacloumají s lidskými osudy. Nutno dodat, že se i samotné natáčení neslo v duchu vypjatých emocí. Jako režisér byl Michal Suchánek totiž pořádný pedant!

Prvotina Michala Suchánka pojednává a setkání bývalých spolužáků a jedné zprávě, která zahýbe následujícími událostmi. Režisér navíc nešetřil velkými hereckými jmény. Na nabídku kývli Karel Roden (59), Jiří Langmajer (55), Marek Taclík (48), Tatiana Dyková (42) a Nela Boudová (53). Kdo by si pomyslel, že herecká parta si natáčení užije, má se na omylu. Na placu pro legraci nebylo příliš místo.

„Jsem ukrutnej pedant a myslím, že jsem herce strašně málo chválil. Byl to pro mě hroznej tlak, měl jsem tam slavné lidi a málo jsem jim dával najevo, jak jsem rád, že to dělaj,“ přiznal Suchánek v talk show 7 pádů Honzy Dědka.Natáčení probíhalo neuvěřitelných dvanáct dní. Na žádné velké sbližování čas zkrátka nebyl. Emoce tak hýřily nejenom ve filmu, ale i během natáčení, a to pořádně!

7 pádů Honzy Dědka dnes: Čím Suchánek rozplakal herečky u filmu?

Video se připravuje ...

Začínajícímu režisérovi se totiž podařilo rozplakat svou kolegyni Nelu Boudovou. „Tak když jsi na někoho sprostej a řveš a je to děvče, tak se rozpláče. Natočilo se to za dvanáct dní a bylo to hektické. Byl jsem z toho vynervovanej. Nevěděl jsem, že to ještě půjde do kin, už jsem se srovnal s tím, že to nebude,“ krčil rameny Suchánek. Poněkud diskrétněji se podle webu zeny.iprima.cz k natáčení vyjádřila i herečka Tatiana Dyková. Dle jejích slov je hraní pod taktovkou Suchánka zážitek, dál ale zkušenost nekomentovala. Snad se tedy tvrdá dřina vyplatila a diváci film ocení!

Suchánek přiznal dluhy a vydírání! A Harry připravil rodině další zklamání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
6. 7. 2021 • 08:59

Ten by to zrovna ukazovat nemusel. Ve filmech mi nahotina nechybí, komu ano tak ať se dívá na porno.

-bello-
6. 7. 2021 • 00:24

Vím, jaká je Roden primadóna a nějak ho už neberu.Taky ne proto, že si jako starý už bral Krausovou a pak jí po létech řekne, že už je stará a on by chtěl děti ( následníka/y) a uplete si je se svou zubařkou. Je to idiot!
Nahatý Langmajer je děsivý úkaz a zašlá, rozvalená a macatá Boudová si u mě řekla za to ordinérní rouškové gesto (focené vlastním synem!!! ) o trvalé a neměnné mínus. Na tu měl Suchánek řvát od rána do večera a skřípnout ji ve dveřích.
Suchánek má dobré věci, nechte na hlavě

mord
5. 7. 2021 • 11:40

Ten hvězdný Langmajer bude zase ukazovat pinďoura nebo jenom zadnici jako vždycky?

Alva
5. 7. 2021 • 10:55

A o tom to je, vždyť oni si dělají pořady pro sebe, tak ať nebrečí v tv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.