Ringo Čech zuří! Jediný Šíp přežil, na toho si netroufli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ringo Čech zuří! Jediný Šíp přežil, na toho si netroufli

Zatímco Šíp svou pozici na vrcholu uhájil, Ringo prý byl "odejit."
Zatímco Šíp svou pozici na vrcholu uhájil, Ringo prý byl "odejit." (Aha! -David Malík, Jakub Stadler, koláž Ahaonline.cz)

Sedmasedmdesátiletý všeuměl žehrá na současné poměry, které nepřejí umělcům podobného formátu. Co konkrétně Františka Ringo Čecha namíchlo?

„Dneska je to kvantita, ale myslím, že i z té kvantity vyroste nějaká kvalita. Musíte počkat půlstoletí. Teprve šedesátá léta jsou vrchol. Ti dobří lidé se to naučí a zase i vaše doba bude mít svoje Šimky a Grosmanny, svoje Mládky, ale potrvá to dlouho. Zatím umějí málo," kritizuje aktuální nedostatek kvalitních komiků František Ringo Čech v magazínu Sedmička.

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...

„To byl záměr. Vyřadili Mládka, Náhlovského, Mladého, mě, všechny. Jediný Šíp přežil, na toho neměli, na toho si nemohli troufnout. Oni z nás vlastně udělali disidenty," pranýřuje údajně nedobrý stav veřejnoprávní zábavy do běla rozpálený Čech.

Andrea Růžičková Kerestešová porodila. A Šíp podlehl nečekané konkurenci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
oskart
28. 6. 2021 • 09:50

...všeobecně: k čemu jsou ty všechny "žebříky" písničkové popularity a oblíbenosti, když na mne v ČRo non stop "kvaká" goťák­.zagor­ka,von­dráč­ková,­atd,at­d! V pořadu "Písničky na přání-gratulace" tego-samego, navíc telefonní ústředna frustrovaných slepic, vyřizujících si navzájem "non-stop" své "sympatie", jedny a ty samé., i čokl tam má své místo. V pořadu v 16,oohod jen "vybraná" nabídka vyšumělých scének šimek-grosman-dvořák-sobota-náhlovský-šíp-bohdalová atd.No, ještě že jsme měli tu bolševickou republiku,(tehdá jsem to bral) jináč by kapitalistický rozhlas a televize neměly čím nám přiblížit tu "krásnou-opovrhovanou dobu", kdy si režimní umělci připravili-nevědomky? dobré bydlo pro "příští"... panu Ringovi: jste moje parketa, nejen proto, že jsme stejný ročník, ale i pro racionální přímý "pohled a přístup" k dnešku. ...apropo-Dikobraz 70/80 léta a postřehy ze země Sovětů při hudebním turné, se už "nehodí" nebo nejsou cool? Stálo by za to, se k ním vrátit?...a tak jsem musel, chca-nechca prožít ve spokojenosti, s výhradami, ta léta pod bolševikem, v relativním "blahobytu" zajištěném pracovní povinnosti všech občanů, nekorupční atmosféře, bez půjček, hypoték, nejistot., ale dobrého výdělku na stavbách a levného pivka v hospodách, bez politické příslušnosti...(po "klíčích" 14 let čekání na restituce)
...jedeme dááál...kdo nevaří není čech...brrr...za ty dnešní ceny...

Uživatel_5182409
27. 6. 2021 • 07:20

Ringo Čech netáhne. Lidi nezajímá. Ale to přece není vina Šípa, který lidi táhnul a táhne už roky, protože řadu lidi zajímá, jak se pozvaní hosté projeví a jaci vlastně jsou. Tohle by Ringo neuměl i když by pořad prošpekoval vulgaritami,, neuspěl by....Protože v pořadu Šípa dominuje inteligence a proto Ringo na to nemá.

aveneta
24. 6. 2021 • 17:53

Jistě že jsou různé druhy humoru, jednu z nich představuje Šíp ve svém pořadu. Je to level humoru pro starší generaci, omladina preferuje tvrdý level typu "žoviálního"...jo, jsme lidé různí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.