Karel Šíp (76): NESE SI TRAUMA 70 LET! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Karel Šíp (76): NESE SI TRAUMA 70 LET!

Karel Šíp promluvil o svém soukromí.
Karel Šíp promluvil o svém soukromí. (Blesk)

Přestože ve své Všechnopárty zpovídá hosty a kolikrát se jich ptá i na intimní detaily z jejich života, o svém soukromí Karel Šíp (76) moc nemluví. Až nyní se moderátor rozpovídal o traumatech z dětství, jež v sobě nosil přes 70 let!

Během koronakrize se stáhl do ústraní a komunikoval se světem a médii minimálně, teď už opět naplno pracuje. Připravuje natáčení nových dílů Všechnopárty a neváhal se také rozhovořit o svém životě. Třeba o dětství v lázeňských Teplicích, kde s rodiči vyrůstal, ačkoliv se původně narodil v Praze. I o životě v Ostravě, kde se stal hercem a coby dítě si za měsíc vydělal na kolo značky Favorit, které stálo tisícovku!

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...

Kantor kruťas

Z teplické základní školy si Karel Šíp odnesl nepříjemné trauma, které způsobil přísný učitel. „Vokroj, vyznavač tělesných trestů. Často z něho šel i strach,“ vzpomíná moderátor v rozhovoru pro aktuální vydání týdeníku Reflex. „Jednou jsem se při hodině hlásil, že chci na záchod, ale nevyvolal mě. Kroutil jsem se bolestí a styděl se to říct nahlas, tak jsem to radši pustil do kalhot,“ popisuje bavič.

Vémola: Díky Všechnopárty na mě hodně lidí změnilo názor

Video se připravuje ...

Pohotová lež

To nejhorší ale teprve přišlo. „Pak mě vyvolal k tabuli. Měl jsem na nohou bílé plátěnky, a jak mi to po nohou stékalo dolů, ty plátěnky ztmavly. Na stupínku před tabulí se mě přede všemi zeptal, co s nimi mám. Přiznej se před holkami, že ses počural, vybízel mě,“ šokoval Šíp.

Celý článek naleznete v tištěné verzi Nedělního Aha! (15. 8. 2021)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.