VÝBUCH V SESTŘIČKÁCH! NEMOCNICE RUBAVA V PLAMENECH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VÝBUCH V SESTŘIČKÁCH! NEMOCNICE RUBAVA V PLAMENECH

Vyhasne v posledním díle život i milovaného Hofbauera, kterého hraje Marek Němec?
Vyhasne v posledním díle život i milovaného Hofbauera, kterého hraje Marek Němec? (Foto FTV Prima )

Po více než čtyřech letech konec. Televize Prima slibovala nejdramatičtější díl historie seriálu, ale konkrétní obsah posledního dílu dosud úzkostlivě tajila. Deníku Aha! se podařilo získat tajný scénář. Tvůrci Sestřiček po smrti Sabiny Laurinové alias sestru Mery nechají slavnou Nemocnici Rubavu vyhodit do povětří!

Podle utajovaného scénáře ve špitále, ve kterém se odehrával čtyřletý příběh seriálu Modrý kód a později i Sestřiček, bouchne plyn. Ohromující výbuch, plameny, krev, křik a snaha zachránit jeden druhého, tak budou vypadat poslední chvíle v Rubavě.

Kritika za Mery

„Můžu slíbit, že se nám tam povedlo unikum v rámci nekonečných seriálů udělat díl ze žánru katastrofického filmu se všemi žánrovými zápletkami. Takové malé skleněné peklo v Rubavě,“ prozradil šéfautor seriálu Sestřičky, David Litvák, který schytal kritiku z řad diváků za to, že nechal zemřít nejoblíbenější postavu seriálu, vrchní sestru Mery v podání Sabiny Laurinové (49) a rozdělil tak pár, který tvořila s Markem Němcem (40) alias s doktorem Hofbauerem, jemuž tolik fandili.

Důstojný konec

„Je to trochu symbolický, jsem otvírák i zavírák seriálu. V prvním díle jsem se připletl k výbuchu a v posledním bude taky katastrofa. A v posledním díle mám na sobě smoking a dokonce i tančím, myslím, že je to důstojné rozloučení se seriálem,“ řekl Marek Němec.

Konec Sabiny Laurinové v Sestřičkách. První VIDEO smrti Mery!

Video se připravuje ...

Láska i drama

Konec seriálu byl naplánovaný dlouho dopředu. „Z mého pohledu je hezčí mít příběh ukončený, než ho pořád natahovat dál a dál podle toho, kolik se na to dívá lidí. Prodlužování na sílu nevede k dobrému výsledku. Je dobré mít příběh jasně daný,“ říká Litvák s tím, že na posledních dílech Sestřiček si tvůrci dali obzvlášť záležet. „Poslední díly jsme točili jinak než dosud. Jsou více dějově provázané a vícežánrové, objeví se tam romantika i thriller,“ slibuje šéfautor Sestřiček Modrý kód.

Smrt pod sutinami

Kdo smrtící výbuch přežije a či životy vyhasnou pod sutinami? Poslední díl seriálu Sestřičky Modrý kód uvede Prima už zítra ve 20.15.

Kaskadéři v akci

Závěrečný díl si vyžádal i velké kaskadérské scény. „Využili jsme kaskadéry, do kterých jsme pustili oheň a sutiny. Opravdovou, žádný polystyren. Všichni jsme si u téhle scény opravdu mákli,“ řekl režisér Lukáš Buchar.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.