Váchová skákala na balonu, Kubelková na tenise | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Váchová skákala na balonu, Kubelková na tenise

Miss Lucie Váchová se koulela na cvičícím balonu…
Miss Lucie Váchová se koulela na cvičícím balonu…

PRAHA – Že by chlapům sport nevoněl? Na party, kterou uspořádal Adidas se to totiž hemžilo jen krásnými ženami.

Že by chlapům sport nevoněl? Na party, kterou uspořádal Adidas u příležitosti uvedení nové módní kolekce na český trh, se to totiž hemžilo jen krásnými modelkami, známými herečkami a zpěvačkami. A široko daleko žádný muž!

Slavnostní uvedení nové sportovní kolekce Adidasu se značkou »by Stella McCartney« ve stylu módní přehlídky moderovala Iva Kubelková (28). Kromě jejího odvážného »outfitu« předváděly jednotlivé sportovní modely samé krásky, mezi kterými s oblíbenou gymnastikou vystoupila Miss Lucie Váchová. České Miss Miroslava Košťanová a Barbora Kolářová se zdržely jen chvilku, protože spěchaly na casting. „To víte, práce volá,“ omlouvaly se »missky« unisono.
Na sportovní módu se přišla podívat i herečka Mahulena Bočanová (38), které sportování všeho druhu není cizí. Kláře Jandové se zase více než sportování zalíbily oranžové boty z kolekce. Iva Frühlingová (23) měla skvělou náladu, neustálý úsměv na tváři napovídal, že už ji rozchod s Richardem Krajčem tolik netrápí. Že by už byl na obzoru nový muž? Další zpěvačka Helena Zeťová (25) si povídala s Kateřinou Kristelovou (26), ale jejich téma velice rychle od sportu sklouzlo k hudbě. Zeťovou totiž už zítra čeká předávání hudebních cen Anděl, kde je v nominaci na zpěvačku roku. „Uvidíme zítra, teď jsem se přišla mrknout za sportem, abych dobře vypadala,“ řekla Helena Zeťová.


Kubelková na tenise - Ta má ale úder!


To by nikdo nečekal! Moderátorka Iva Kubelková (28) zaujala kromě upnutého trikotu i sportovním zápalem. A že má pořádný úder! Na sportovním odpoledni Adidasu si totiž střihla i partičku tenisu! Iva sice běžně sportům příliš neholduje, volný čas raději věnuje dceři Natálce (1), tady ale udělala výjimku. „Tenisu se věnuji jen rekreačně, spíš se na něj podívám v televizi. A co se týče sportu všeobecně, občas se mi podaří zajít do posilovny nebo do bazénu, abych se úplně nezanedbávala,“ přiznala s úsměvem modelka. A podle čeho si při sledování tenisu vybírá favorita? „Samozřejmě, že i ve sportu hrají velkou roli sympatie,“ přiznává Kubelková. „Ale i Agassi ví, že kdyby to neuměl, tak mu ani ty sympatie nepomohou!“


Autor: Jan BURIAN, (dc)
Foto Aha!: Martin PEKÁREK

11.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.