Nečekaná rodina! U Jaškówa se přihlásili sourozenci z Polska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nečekaná rodina! U Jaškówa se přihlásili sourozenci z Polska

Herec Robert Jašków
Herec Robert Jašków (archiv )

Tenhle e-mail Robert Jašków (51) rozhodně nečekal. Herci totiž v elektronické poště přistála zpráva od ženy, která se představila jako jeho ztracená sestra žijící v Polsku. A nebyla jediná....

Jako první se Robertu Jaškówovi, který se proslavil rolí záporáka Máry v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, ozvala ze sousedního Polska Božena Jaškówová. Ta na herce bez větších okolků rovnou vybalila, že mají nejspíš společného otce, a je tak jeho nevlastní sestrou. Ještě se ani nestačil rozkoukat a už se Robertu Jaškówovi objevila v mailové schránce další zpráva s podobným zněním, jen jméno bylo jiné. Tentokrát se herci hlásila sestra Uršula. Jelikož to bylo okolo roku 2000, Robert Jašków ještě neměl internet zavedený domů a mailovou poštu si vyzvedával v divadelní kavárně ve Švandově divadle. Rovnou si tak mohl objednat něco ostřejšího, co mu pomohlo šokující zprávu strávit.

„Než jsem se narodil, můj tatínek žil v Polsku s paní, se kterou měl dvě děti. Pak jsem se narodil já, potom od nás táta odešel. Vrátil se do Polska a zplodil ještě další dvě děti,“ svěřil Aha! Robert Jašków, který rázem zjistil, že má v Polsku staršího bratra a starší sestru a mladšího bratra s mladší sestrou. „Starší bratr se jmenoval stejně jako já Robert Jašków a už bohužel nežije,“ prozradil herec, který si s nově objeveným starším bratrem mnoho společných chvil bohužel neužil. Stihli se ale naštěstí aspoň poznat.

Robert Jašków s manželkou na premiéře: Půvabná Petra řekla, jak svého muže krotí

Video se připravuje ...

Když se Robert Jašków za svými příbuznými vypravil poprvé, rozpaky šly stranou a bez ostychu si všichni přítomní padli do náruče. A během prvního setkání tekly nejen slzy. Rodinnou chvíli nově nalezení sourozenci pokropily obsahem několika lahví tvrdého alkoholu. „Poprvé jsem se viděl jen se sestrami. Bratři měli pracovní povinnosti jeden na druhé straně Polska, druhý dokonce mimo Polsko. A jak to vypadalo? Jsme Slované, my se nestydíme. Okamžitě poznáte, že to je jedna krev. Objali jsme se, zaplakali si a pak jsme vypili litry vodky během víkendu. Řekli jsme si všechno, co jsme do té doby nestihli,“ zavzpomínal s úsměvem na první setkání se sestrami Robert Jašków.

Stále spolu

Se svými sourozenci je od té doby dodnes v kontaktu skrze sociální sítě. A kromě sdílení osobních a rodinných věcí se prý Robertovi sourozenci stali i jeho fanoušky. Nejvíc sleduje herecké úspěchy svého bratra mladší sestra Uršula.

Vypočítavý doktor z Ordinace Robert Jašków: Grázly jen hraje, v reálu je kliďas!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.