Gábina Soukalová (31): Vystřelila si holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Gábina Soukalová (31): Vystřelila si holčičku!

Gabriela Soukalová v Showtime odtajnila, že čeká holčičku
Gabriela Soukalová v Showtime odtajnila, že čeká holčičku (Instagram, FTV Prima)

Sázela se, že se jí za tři měsíce narodí kluk. A pak si bývalá biatlonová královna Gabriela Soukalová (31) vystřelila holčičku.

A to doslova. „Pozor, střílím!“ odpálila v Showtimu papírovou rachejtli, z níž vzápětí vyletěly růžové konfety. „A máme holku!“ radovala se s přítelem Milošem, který byl také u toho.Těhotenství oznámila na přelomu února a března. Nastávajícího tatínka, který po jejím boku vystřídal exmanžela Petra Koukala (35), představila jen pár týdnů předtím.

Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná!

Video se připravuje ...

„Sázela jsem na svou intuici a vsadila se s mým chlapcem, že čekám natuty kluka!“ svěřila se Gábina. Miloš naopak sázel na to, že k nim přiletí vrána. A měl pravdu! „Bude to holka. Jak se ale bude jmenovat, ještě nevíme. Máme několik favoritů,“ potvrdila nastávající maminka. Také přiznala, že každý týden v práci obléká nové šaty, aby se do nich vešla. Jinak prý ale její těhotenství žádné komplikace neprovázejí. Ještě před porodem dokonce hodlá vyrazit s kamarádkou na výlet po horách do Španělska!

Gabriela Koukalová 7 pádech Honzy Dědka: Rozvod bych nikomu nepřála, ale nejde o život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.