Zpěvačka Jitka Zelenková (70): Tajné fotky z Německa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zpěvačka Jitka Zelenková (70): Tajné fotky z Německa!

Jitka a Karel byli celoživotní kamarádi.
Jitka a Karel byli celoživotní kamarádi. (Foto Instagram.com, ara)

Pokračuje v průzkumu svého archivu a nestačí se divit! Jitka Zelenková (70) z něj v minulých dnech vytáhla skvost. Fotky na cestovní pas ze začátku 80. let minulého století, které si pořídila v tehdejší Spolkové republice Německo. Chtělo by se říct: Můj bože, tedy německy Mein Gott...

Právě tam v té době jezdila na koncerty s Karlem Gottem (†80), v jehož kapele byla jednou z vokalistek. „A jak se fotíte na pas Vy? Německo, 1981,“ napsala Jitka ke snímkům, na nichž má bílý rolák, béžovou koženou bundu a velké brýle, které v té době byly »in« a v posledních letech se jejich design vrací.

Jitka Zelenková: Zcestovala celý svět, dvě nejkrásnější města ji ale chybí!

Video se připravuje ...

14 let se Slavíkem

Kdyby nezpívala s Gottem, do tehdy Západního Německa by se jen stěží dostala. Dodnes je zesnulému kamarádovi a kolegovi za tutu příležitost vděčná. „Nacestovala jsem s ním tisíce kilometrů, procestovali jsme spoustu zemí za těch čtrnáct let, díky němu jsem si mohla kupovat spoustu muziky,“ vzpomínala Jitka nedávno na Karla. „Byl to báječný a galantní člověk,“ uzavřela Zelenková.

Ex Slováčka o Dádě: Výhružné a vulgární sms! A radikální krok Ivany Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
2. 6. 2021 • 06:39

clanek, ostatne ne ojedinely, je o nulach ktere vydelaly nuly ! Miliony zamotaly hlavu tetkam i strycum kteri nikoho nezajimaji . V NSR na priklad vse nazpival kuchar a na playback 10 let otvirala pusu BONNY M ,posbirani lide . Take dalsi zebrota Modern Talking a i ten Kaja a hihi Helenka nemaji ziva .Alle masa je v extazi nad magnetofonem i vstupnym

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.