Konec Laurinové na Primě: ZLOST KVŮLI KRUTÉ SMRTI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Konec Laurinové na Primě: ZLOST KVŮLI KRUTÉ SMRTI!

Sabina Laurinová v Sestřičkách tragicky zemře.
Sabina Laurinová v Sestřičkách tragicky zemře. (Blesk)

Už za pouhých pět dní se diváci budou muset rozloučit se Sabinou Laurinovou (49) v Sestřičkách. A vůbec se jim to nelíbí! Nejenže do televize posílají výhrůžné e-maily se žádostmi o přetočení 71. dílu, v němž vrchní sestra Mery zemře, ale dokonce vznikla i proti její smrti petice.

Přetočte to! Tak zní většina e-mailů, které zahltily elektronickou poštu Primy. A někteří jdou ještě dál a tvrdí, že kvůli tomu ztratili i smysl života. Další z fanoušků dokonce založil petici, ve které žádá alternativní konec. „Může se dějově odehrávat i s určitým časovým odstupem od 70. dílu, bude však pozitivním zakončením vztahu Mery Tomáškové a Davida Hofbauera,“ žádají ti, co ji podepsali. Což je momentálně 343 lidí. A jde z toho až strach! Na Instagramu se totiž objevil i profil @ripmerysmk, tzv. odpočívej v pokoji Mery, kde se to výhrůžnými texty jenom hemží.

Prudké krvácení

„Je vám jedno, že se nám nechce žít? Tohle jsme od vás nečekali, že nám dáte zemřít naši Mery. Jste spokojení? Že jste nám ublížili? Či vám to za to stálo, nenávidíme vás!!!“ vzkazuje neznámý autor profilu. S rozhodnutím scenáristů ale už nic nezmůže – podle informací Aha! je konečné. Už příští pondělí herečka Sabina Laurinová ve své roli podlehne masivnímu krvácení způsobené prudkým úderem do břicha. Ani akutní operace, kterou provedou Saša Rašilov (48) alias její manžel Michal, herec Ondřej Rychlý (28) coby Prokop a Ondřej Lechnýř (34) v roli gynekologa Lišky nezabrání nejhoršímu.

Konec Sabiny Laurinové v Sestřičkách. První VIDEO smrti Mery!

Video se připravuje ...

Osud je zpečetěn

„Ano, je to tak, s postavou Mery jsem se opravdu po pěti krásných letech rozloučila. Její osud v seriálu se naplnil. S Mery jsem se skutečně sžila a budu na ni vzpomínat, stejně jako na spolupráci se všemi skvělými kolegy. Moc si vážím toho, že si Mery získala tolik diváckých příznivců. Jak se říká, něco musí skončit, aby něco nového mohlo začít,“ potvrdila herečka. „Velmi dojemné bylo samotné natáčení, během kterého se slzelo nejen před kamerami, ale i za nimi. Bude to sice smutný, ale současně velmi krásný a dojemný díl,“ říká k tomu manažerka lifestylové komunikace televize Prima Zuzana Brzáková.

Zákulisí natáčení milostné scény Laurinové a Němce: Nekonečné líbání a zapomenutá stopka

Video se připravuje ...

Jeden z dopisů...

Pro nespočet lidí je to smysl života...

„Dobrý den, chtěla bych se zeptat, PROČ scenáristé vymysleli, že má Mery umřít? Všichni fanoušci jsou z toho nešťastní... Myslela jsem, že Prima toho schopná není, aby se podařilo takhle pohnojit oblíbený seriál... Čekala jsem více kreativity a inteligence. Mery a David byli nejoblíbenější linkou v seriálu, tak proč jste to museli nechat zničit? Něco tak překrásného a dokonalého... Nemůžete to nechat přetočit?? Nebo alespoň udělat konečný díl, jako že to dopadne dobře a ne takhle tragicky? Přijde mi to morbidní, stupidní a tragický, obzvláště v této době, kde je tragédie a trápení až až... Nikdo se nechce takhle trápit... Moc vás prosíme, přetočte to... Takhle hrozně to přece nemůže skončit... Prostě NEMŮŽE! PROSÍM. Ať alespoň něco má smysl. Pro nespočet lidí je to smysl života...“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.